Laimėk apsilankymą šeimai kine! Dovanojame net 20 kvietimų!

Laimėti šventę šeimai dar niekada nebuvo taip paprasta! Birželio 14 dieną Lietuvos kino teatruose pristatomas lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai „Mano mama dinozaurė". Kviečiame laimėti net 20 kvietimų į jį!

Premjera „Mano mama dinozaurė" žiūrovus nukels į Žemę prieš 65 milijonus metų.

Būsite pasveikinti atvykę į pasaulį, kuriame viešpatauja didžiausi kada nors egzistavę padarai! Vaikus visada dominantys dinozaurai juostoje tampa geriausiais jų draugais, saugančiais nuo pavojų nepažįstamose vietose.

Dinozaurė Taira - autobuso dydžio motiniškai nusiteikusi roplė, savo palikuonis sumaišo su žmogaus vaikais, kurie išdykaudami nukeliauja laiku. Nors istorija byloja apie pavojingą Tiranozaurų prigimtį, Taira - labai draugiškas ir spalvingas filmo personažas, tikrai patiksiantis vaikams. Jos sūnus Dodžas - padūkęs dinozauriukas, prisigalvojantis neįtikėtinų pokštų.

Filme „Mano mama dinozaurė" Taira nekalena gigantiškais nasrais, tik negrabiai juda 12 metrų kūnu ir sukelia juoko bangą vaikams. Kino kritikų teigimu, ši juosta - skirta ne tik pramogai, tačiau puikiai tinka ir mokymui. Atsižvelgiant į tai, jog dauguma vaikų domisi dinozaurais, kuriant filmą stengtasi šias būtybes parodyti kaip keistus, įdomius ir net draugiškus sutvėrimus.

Filme susipina skirtingų žemėje, danguje ir vandenyje gyvenančių priešistorinių gyvūnų balsai. Akį traukia ryškios veikėjų spalvos bei realistiškai vaizduojamos džiunglės. Priešistorinio pasaulio grožis neabejotinai pakerės ne tik vaikus, bet ir suaugusius.

Atsakykite į klausimus ir laimėkite 4 kvietimus savo šeimai! Apdovanosime net penkias šeimas. Laimingųjų pavardes portale skelbsime birželio 14 dieną.


Laimėtus kvietimus reiks atsiimti Vilniuje, www.tavovaikas.lt redakcijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis