RETRO pramoga: antrasis šokinėjimo per gumytę čempionatas FOTOGALERIJA

Aktyvus laisvalaikis, judrūs žaidimai ir sportas yra viena pigiausių ir efektyviausių sveikatos piliulių. Ypač vaikams, kurie mieliau sportuoja prie kompiuterio ir telefono.

Šeštadienį, birželio 8 dieną, Vilniuje vyko antrasis šokinėjimo per gumytę čempionatas, skirtas vaikams ir prisimenantiems žaidimą suaugusiesiems. Šokliausiems vaikams ir jaunuoliams vadovavo šventės vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, o nuotaikingą atmosferą kūrė vaikų muzikos ir šokių grupės.

Šokinėjimo per gumytę čempionatas tampa tradicija

Aktyvų laisvalaikį šiais laikais dažnai pakeičia televizija ir kompiuteriniai žaidimai. Tuo tarpu specialistai nuolat pabrėžia, kad aktyviai judėti - ypač augančiam organizmui - būtina, nes judėjimas padeda vaikui vystytis. Siekiant atkreipti į tai dėmesį, paskatinti šeimas praleisti daugiau laiko kartu bei atgaivinti senąsias žaidimų tradicijas, rengiamas šokinėjimo per gumytę čempionatas. Renginys jau tampa tradicija, mat yra organizuojamas antrus metus iš eilės.

Pagrindinis prizas - kelionė į pramogų parką Vokietijoje

Šokinėjimo per gumytę čempionatas vyko trimis etapais. Komandos, sudarytos iš trijų žmonių, turėjo įveikti vis aukščiau keliamą gumytę, atlikdamos tam tikras parodytas figūras. Kiekvienas įveiktas aukščio lygis vertintas skirtinga taškų suma. Į trečiąjį etapą pateko daugiausiai taškų surinkusios komandos. Komanda laimėtoja apdovanota kelione į atrakcionų ir pramogų „Heide" parką Vokietijoje.

Akimirkos iš šokinėjimo čempionato fotogalerijoje:


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis