Atspėk penkiametės žodį ir laimėk dovaną! SAVAITGALIO KONKURSAS

Ar Jūs mėgstate spręsti kryžiažodžius? O juos kurti? Vilniuje gyvenanti penkiametė Ievutė - taip. Ar sugebėsime bendromis pastangomis atspėti, kokius žodžius ji užšifravo?

Pamenate, buvo tokia laida "Penktokų iššūkis"? Perfrazuojant ją, šis kryžiažodis - tai penkiametės iššūkis mums. Kaip pasakoja Ievos mama, dukrytė savarankiškai skaityti išmoko ketverių, matyt, labai norėdama lygiuotis į vyresniąją seserį.

Šiandien Ieva knygutes gliaudo it riešutus, o laisvalaikiu sudarinėja štai tokius kryžiažodžius. Tiesą sakant, tėvai dažnai kapituliuoja, ir tada mažylė patenkinta parodo teisingus atsakymus.

Mergaitė lanko vaikų darželį, kuriame šoka, dainuoja, mena mįsles ir beria greitakalbes. Taigi, ar pasiseks bendromis jėgomis išspręsti kryžiažodį?

Spėjimų TAVO VAIKAS Facebook profilyje komentaruose prie šio straipsnio laukiame iki ilgojo savaitgalio, pirmadienio, pabaigos. Vienam atspėjusiam burtų keliu padovanosime dovaną - knygą apie gudraus šunelio Vinco keliones aplink pasaulį.

P.S. Jeigu atidžiai perskaitysite mūsų tekstą dar kartą, atspėti užšifruotus Ievutės žodžius bus lengviau, nes tekste yra tam tikra užuomina.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis