Pamatyk, kaip atrodo vyriškas svajonių vežimėlis

Tūkstančio britų tėčių apklausa nustebino - dauguma iš jų prisipažino, kad dažniau ir mieliau stumtų vaikišką vežimėlį, jei jis būtų aukštesnis, galingesnis, stilingesnis. Trumpai tariant, vyriškesnis.

Apie kokį vaiko vežimėlį svajoja vyrai?

Apklaustieji tėčiai iš Didžiosios Britanijos išsakė savo lūkesčius. Pasirodo, daugiau kaip du trečdaliai atsakiusiųjų (76%) prisipažino, kad daugiau laiko praleistų stumdami kūdikio vežimėlį, jei šis būtų patogesnis ir stilingesnis.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Ožiaragis
Kaip išmokyti vaiką žaisti vieną?

Apie trečdalis apklaustųjų neslėpė, kad kartais jaučiasi sutrikę ir susigėdę, kai reikia susilenkus stumti mažą vežimėlį. Tada jie to prašo daryti savo žmonos.

Vyrai išdėstė savo pageidavimus svajonių vežimėliui

Ta pati apklausa parodė, kad vidutiniškai per savaitę vyras stumia vežimėlį apie 1 valandą.

Jauni tėčiai išsakė savo pageidavimus, kaip galėtų atrodyti tikro vyro vežimėlis: didesnis, galingesniais ratais, su stabdžių žibintais, veidrodėliais ir hidrauline pakaba. Remiantis šiais pageidavimais ir buvo sukurtas vežimėlis.

XXL dydžio vaikiškas vežimėlis

Taigi, vežimėlis buvo sukurtas atsižvelgiant į tėčių pageidavimus. Jis turi šoninius veidrodėlius, žibintus, kurie šviečia važiuojant tamsoje, stabdžių žibintus, hidraulinę pakabą, 20 colių lietus ratlankius, visureigio padangas, yra sportiškos išvaizdos.


Youtube tinkle galima pamatyti vaizdo filmą, kuriame įamžintas "vyrų svajonių" vežimėlis. Youtube nuotr.

Kada išvysime vežimėlį gatvėje?

Minėtą apklausą ir vyrų svajonių vežimėlio modelį pristato Čekijos automobilių gamintojas Škoda. Deja, šis visureigį primenantis vaikiškas vežimėlis tai tėra tik naujojo Octavia automobilio reklamos dalis, ir bent kol kas tokio „mega-giga" vežimėlio parduotuvėse nerasite. Nors, kaip sakoma, niekada nesakyk niekada.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis