Penkiolikmetė milijonierė kuria rūbus vaikams

Norint tapti milijonieriumi, nebūtina sulaukti pilnametystės. Reikia turėti entuziazmo, talento, na, gal dar atkaklius tėvus.

Gal jau greitai jos pavardė atsidurs "Forbes" sąraše? Bet kokiu atveju, Madison Robertson, jaunoji verslininkė iš Galvestono, Teksaso, užsimojusi iš rūbų industrijos gauti nemenką pelną. Ir kol kas jai tai puikiai sekasi - pinigėliai kapsi, apie ją rašo rimčiausia pasaulio žiniasklaida, o ji nesustoja ir planuoja kitus darbus.

TAIP PAT SKAITYKITE:
3 idėjos sveikiems ir skaniems vaikų pusryčiams
Kaip surengti linksmiausią vaikišką gimtadienį?

Jos kompanija "Fish Flops" kuria rūbus vaikams. Verslas prasidėjo nuo specialaus dizaino fip-flop basučių, o dabar jau įmonė sudariusi kontraktus su tokiomis milžiniškomis parduotuvėmis, kaip "Macys" ir "Nordstrom".

Ir visa tai pasiekė ne ambicingų dizainerių įmonė, o jaunutė mergaitė, kurios mėgstamas posakis yra "kalk geležį, kol ji karšta". Jos produktų linija išsiplėtė - dabar jau siūloma ir kepurių, ir skrybėlių, ir marškinėlių. Jos kuriamą asortimentą galima pamatyti megaitės interneto svetainėje čia.

Mergina pati rašo knygas vaikams, jau greit pasirodys ir jos kurtas video žaidimas, kurio veiksmas vyks po jūra. Atrodo, šis vaikas tikrai nestokoja idėjų.

Basučių, kainuojančių 25 dolerius, jau parduota virš 60 tūkstančių. Jau kuriama nauja produktų linija suaugusiems (Macy's tinklui). Pagrindinis jos įkvėpėjas, rėmėjas ir padėjėjas - tėtis Danas.

Iš pelno gautus pinigus M. Robertson atsideda mokymuisi koledže (nors ji jau užsidirbo pakankamai, kad galėtų susimokėti už mokslą), taip pat jos finansinius reikalus tvarko jos tėvas.

Koledže ji žada studijuoti verslą - pradėjusi studijas ji jau bus patyrusi ir išmanys apie verslą daugiau nei bet kuris kitas studentas. Kai gerai pagalvoji, gal ji galėtų ir pati dėstyti ar bent pasidalyti patirtimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis