Kviečia naujas nuotraukų konkursas "Aš ir gyvūnas"

Pasiilgote nuotraukų konkursų mūsų portale? Prašom - naujas ir įdomus konkursas visiems gyvūnų mylėtojams.

Dalyvauti kviečiame visus

Šiame konkurse dalyvauti kviečiame visus - ir auginančius namie augintinius - kates, šunis, vėžliukus, žuvytes, jūrų kiaulytes ir kitus, o taip pat ir tuos, kurie jų neturi.

Juk savo šeimos albume tikrai rasite gražių nuotraukų su gyvūnais: gal teko jodinėti žirgu, glostyti veršiuką ar laikyti rankoje boružėlę?

Tinka visos nuotraukos, kuriose įamžintas Jūsų vaikas su gyvūnu. Paieškokite įdomios nuotraukos, sugalvokite jai įdomų pavadinimą ir kelkite nuotraukas į konkursą.

Konkurso sąlygos:

- Konkursas tęsiasi iki rugsėjo 30 dienos.

- Vieną laimėtoją išrinksite jūs, spausdami ties patikusia nuotrauka "Patinka", o kitą išrinksime mes, TavoVaikas.lt portalo redakcija.

- Laimėtojoms dovanosime po vieną "Lumene" tušą bei leidyklos "Briedis" knygelę vaikams. Taigi, džiaugsis visa šeima - ir mama, ir vaikelis!

- Ne tik talpinkite nuotraukas, bet ir paraginkite artimuosius balsuoti - taip surinksite daugiau balsų ir priartėsite prie sėkmės.

- Viena šeima gali dalyvauti konkurse tiek kartų, kiek nori.

- Dovanas reiks atsiimti portalo redakcijoje Vilniuje.

Linkime sėkmės ir daug smagių akimirkų!

Apie dovanas:

Lumene tušas - be parabenų, kvapiklių ir alkoholio. Apvalus galiukas nudažo pačias trumpiausias blakstienas, o itin didelis šepetėlis suteikia neįtikėtinos apimties.


Anglų pasaka „Trys paršiukai“

Spalvingai iliustruotoje knygoje – viena gražiausių anglų pasakų, skirta mažiesiems skaitytojams. Atvertę knygą vaikučiai sutiks tris broliukus paršiukus ir sužinos, kaip gi jiems sekėsi statytis namukus. Anglų pasaka pamokys darbštumo, atsakomybės ir gerbti bei mylėti savo artimuosius.

Lietuvių liaudies pasaka „Katinėlis ir gaidelis

Mažiesiems skaitytojams skirta spalvingai iliustruota knyga kviečia susipažinti su katinėliu ir jo draugu gaideliu, kurį nuolat kėsinasi pagrobti piktoji lapė. Gerai žinoma lietuvių liaudies pasaka moko vaikučius gerumo, atsakomybės ir atskleidžia nuoširdžios draugystės paslaptis.

Leidykla „Briedis“

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis