Pirmoji Kim Kardashian dukrytės nuotrauka

Pagaliau! Smalsuoliai gali šiąnakt ramiai miegoti! Pasauliui oficialiai pristatyta pirmoji Kim Kardashian dukrytės nuotrauka.

Šįvakar Lietuvos laiku paskelbta pirmoji North nuotrauka

Realybės žvaigždė Kim Kardashian (32) ir reperis Kanye Westas (36) po dviejų mėnesių visų smalsuolių kantrybės išbandymo pagaliau parodė, kaip atrodo jų mažylė North West. Pirmoji garsiosios poros atžala gimė birželio mėnesį daugiau kaip mėnesiu anksčiau laiko.

Pirmąją nuotrauką pora įkėlė į visiems prieinamą socialinį tinklą „Twitter". Nuotrauka čia patalpinta neatsitiktinai - Kim su Kanye dalyvavo Kim mamos vedamoje pokalbių laidoje „Kris". Jau iš anksto buvo žadama, kad tai bus pirmasis mažylės debiutas. Laida pasirodys mūsų laiku šeštadienio rytą, o nuotrauka patalpinta jau prieš ją.

Ji buvo paskelbta socialiniuose tinkluose Twitter, Facebook bei Kim Kardashian interneto svetainėje.

Labai įdomus sprendimas yra nuotrauką patalpinti viešai, be atlygio, tuo tarpu, kai žurnalai buvo pasirengę pakloti kelis milijonus už išskirtinę galimybę pirmiesiems paviešinti North West nuotrauką.

Beje, šią savaitę ir pati Kim Kardashian pirmą kartą pasirodė viešumoje. Kim mamos Kris Jenner vedamoje pokalbių laidoje pora kalbėjo ne tik apie tapimą tėvais ir į ką panaši žavioji dukrytė. Buvo užsiminta ir daugiau asmeninio gyvenimo smulkmenų, kurių šiaip jau Kanye nėra linkęs dalintis viešai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis