5 vaikų išdaigos, vos nesibaigusios tragiškai

Sakoma, kad vaikų išdykavimai yra neišvengiama ir labai smagi gyvenimo dalis, tačiau kartais jie gali baigtis labai liūdni. Penkios tikros istorijos, nutikusios itin smalsiems ir aktyviems vaikams. Būkime atsargūs!

Berniukas įstrigo automatinių žaidimų mašinoje

Kai Elaine pasiėmė su savimi 3 metų sūnų į atrakcionų parką šeimos atostogų metu Skegnesso (Didžioji Britanija) mieste, berniukas tiesiog norėjo laimėti prizą žaidimų automate.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tėtis sveikuolis savo sūnų auklėja pagal sveiko gyvenimo principus
Bręsta skandalas karališkoje šeimoje: ar prireiks karališkajam kūdikiui DNR testo?

Kurį laiką jis linksmai žaidė su kranu, bandydamas jo mechaniškai valdomais čiuptuvais sugriebti žaislinį meškiuką, tačiau jam vis nesisekė. Tuomet berniukas nusipirko dar vieną bilietą.

Tada nutiko kai kas, panašaus į sceną iš filmo "Toy Store": pastebėjęs ant įrenginio įtaisytą sklendę, pro kurią įkrenta prizai, mažylis įsiropštė į jos vidų. Kilo daug keblumų bandant išlaisvinti Kristoferį, nes automatinių žaidimų savininkas ilgai nerado raktų. 33 metų mama pasakojo:

"Kristoferis iš pradžių juokėsi, tačiau kai pradėjo rinktis smalsuolių minia, jis nuliūdo ir apsiverkė. Jis buvo išlaisvintas maždaug po 30 minučių. Neabejoju, kad tai bus gera pamoka jam, kaip nereikia elgtis".

Keturmetis berniukas nuleido savo šuniuką į klozetą

Vos prieš savaitę gimęs šuniukas atsigauna po to, kai buvo atsitiktinai nuleistas į klozetą. Nedidelis kokerspanielis buvo įstrigęs atliekų šalinimo vamzdyje kelias valandas. 4 metų Danielius Bleiras norėjo išmaudyti mažąjį šunelį ir įdėjo gyvūnėlį į klozeto angą, o vėliau patraukė už nuleidimo svirties.

Tam, kad šuniukas būtų išgelbėtas, prireikė milžiniškų pastangų: kanalizacijos sistemų kompanija iškvietė ugniagesius gelbėtojus ir gyvūnų globos namų specialistus, tačiau jiems nepavyko jo išlaisvinti. Tik su papildomomis pajėgomis ir specialiais įrenginiais operacija pavyko. Paaiškėjo, kad šuniukas buvo užstrigęs 18 metrų žemiau namų.

Šešiametis vaikas įstrigo tarp grotų

Nuotykių ištroškęs šešiametis berniukas Ming Mang prisispaudė savo galvą tarp langų grotų savo namuose Yinchang mieste, Kinijoje. Minios žmonių išgirdo berniuko klyksmus ir prašymus padėti iš 8 namo aukščio.

Mačiusieji įvykį liudininkai pasakojo: „jis nenukrito tik dėl to, kad jo galva buvo įstrigusi tarp grotų." Ugniagesiai gelbėtojai greitai išgelbėjo berniuką, kadangi panaudojo hidraulinį presą, kuris atlaisvino dvi grotas, užspaudusias berniuko galvą ir taip leido jaunajam Ming Mang grįžti į savo butą.

Septynmetis pavogė automobilį, kad nereiktų eiti į bažnyčią

Tai buvo lenktynės, primenančios scenas iš kompiuterinio žaidimo. Septynerių metų berniukas iš Weberio (Jutos valstija, JAV) nenorėjo eiti į bažnyčią. Berniukas pavogė mašinos raktus ir pabėgo su savo tėvo "Dodge Intrepid" automobiliu tam, kad sekmadienio rytą nereikėtų eiti į bažnyčią. Policijai buvo pranešta, kad mažas vaikas važinėja mieste nepaisydamas kelių eismo taisyklių.

Berniukas pademonstravo savo vairavimo įgūdžius, kuomet jį pradėjo vytis net keli policijos ekipažai. Jis pravažiavo "stop" ženklą ir vos neatsitrenkė į kitą automobilį, kai jį pradėjo persekioti policijos patruliai. Berniukas sugebėjo pasprukti nuo pareigūnų ir prasiskynęs kelią į namus, pasislėpė juose. Laimė, niekas nenukentėjo, o berniukas negali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, nes yra per jaunas.

Vaikas riedlenčių aikštelėje

Vaikas nusliūkino į riedlenčių parko įdubą ir negalėjo ištrūkti. Galiausiai susirinko didelė minia žiūrovų, kurie stebėjo šią sceną ir bandė išgelbėti vaiką. Bendromis pastangomis vaikas buvo ištrauktas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis