Vilniuje prasidedančioje Mamų mugėje - kilometrai dėvėtų vaikiškų daiktų FOTO

Vilniuje prasideda didžiausias sezoninis dėvėtų vaikiškų daiktų komisas "Mamų mugė".

Šiandien apsiperka tik mugės dalyviai bei savanoriai

Tūkstančiai mamų tris dienas stovėjo eilėse, kad galėtų pristatyti į komisą savo vaikų ir paauglių nebenaudojamus daiktus. Įspūdingo dydžio patalpos ir kilometrai drabužių, batų ir daiktų jau laukia naujų šeimininkų. Šiandien pirmieji apsiperka savanoriai ir dalyviai, o nuo rytojaus mugė tris dienas bus atvira visiems.

Nebenaudojamus rūbus, avalynę ir daiktus sunešė mamos ir tėčiai

„Kiek jau turime drabužių? Maždaug kilometrą, sukabintų ant kabyklų. O jei į vieną eilę sudėtume dar ir batus, prisidėtų antra tiek", - sako „Mamų mugės" organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė. Mugėje prekiaujama geros kokybės dėvėtais drabužiais, batais ir daiktais vaikams bei paaugliams, besilaukiančių mamų drabužiais ir reikmenimis kūdikių priežiūrai.

90 litų už kelis tūkstančius parduotuvėje kainuojantį vežimėlį, vos 20-30 litų už po kelis šimtus parduotuvėse kainuojančius vaikiškus kombinezonus, batukai - po 10-20 litų. Tai tik keli pavyzdžiai, kaip nebrangiai mamos galės paruošti savo vaikus naujam sezonui.

Paskutinę mugės dieną laukia nuolaidos

„Mamų mugė", vykstanti Litexpo, visiems bus atvira rugsėjo 12-14 dienomis. Po geriausių daiktų medžioklės pirmąją dieną, ne mažiau populiari ir paskutinė diena, šeštadienis, kada daugumą prekių galima įsigyti perpus pigiau.

„Trečią kartą rengdami mugę pasiruošėme jos augimui, todėl kol kas viskas vyksta sklandžiai. Dauguma mamų jau perprato, kaip tvarkingai paruošti prekes, kad ir pristatymas, ir prekyba vyktų be jokių nesusipratimų", - džiaugėsi „Mamų mugės" organizatorė J.Jauniškienė. Rugsėjo 26-28d. „Mamų mugė" taip pat vyks Kaune, "Megoje".

Fotogalerijoje - nuotraukos iš prasidedančios „Mamų mugės".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis