Aštuonmečio laiškas: Kalėdų Seneli, padaryk, kad vaikai nesityčiotų iš mano sesės

Vieniša dvynukų mama Karen Suffern, norėdama susiplanuoti išlaidas artėjančių Kalėdų proga, paprašė savo abiejų vaikų, sūnaus Ryano ir dukters Amber, kad jie iš anksto apgalvotų, ko prašys šiemet Kalėdų senelio, ir pasiūlė pradėti rašyti laišką.

Berniuko iš Šiaurės Karolinos (JAV) laiškas Kalėdų seneliui sujaudino ne tik jo mamą, bet artimuosius bei šeimos nepažįstančius žmones, kurie pamatė laišką socialiniame tinkle. Laišką viena po kitos publikuoja garsiausios pasaulio žiniasklaidos priemonės.

Aštuonmečio laiškas Kalėdų seneliui yra nepaprastai nuoširdus ir tyras, tačiau tikrai neįprastas. Paprastai tokio amžiaus berniukai prašo kokio nors modernaus elektroninio žaislo, naujo telefono ar žaidimų konsolės.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką daryti, kad atvestas į darželį vaikas neverktų
10 rečiausių Lietuvos žinomų žmonių vaikų vardų

Ryanas irgi norėtų dovanų gauti nuotoliniu pulteliu valdomą automobilį arba malūnsparnį. Bet ne, jis laiške to neprašo. Jis prašo stebukladario Kalėdų senelio vieno dalyko - kad vaikai nesišaipytų iš jo stambios sesers dvynės, nevadintų jos bjauria ir nesityčiotų iš jos dėl išvaizdos. „Aš meldžiuosi dėl to, bet Dievas turi ir kitų reikalų, todėl, Kalėdų seneli, prašau Tavo pagalbos", - rašo laiške berniukas.


Aštuonmečio laiškas Kalėdų seneliui sukrėtė jį skaičiusius. Twitter nuotr.

Dvynių mama Karen sako nesulaikiusi ašarų, skaitydama sūnaus laišką. Jos dukra Amber sveria daugiau kaip 63 kilogramus. Tai yra maždaug du kartus daugiau, negu yra įprasta sverti jos amžiaus mergaitėms.

Moteris žinojusi, kad dėl svorio Amber keletą kartų buvo erzinama, tačiau nesitikėjo, kad problema yra tokia didelė, ir dėl to kenčia abu jos vaikai.

Moteris sako kalbanti apie tai su savo mergaite, nepaliauja kartoti, kaip ją myli, kad ji yra graži, stengiasi ugdyti jos pasitikėjimą savimi, savigarbos jausmą, tačiau, matyt, to per maža.

Patyčių mastas vaikų ugdymo įstaigose neretai yra didesnis, negu mes galime įsivaizduoti. Ir kitaip atrodantys vaikai neretai tampa patyčių taikiniu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis