Fergie paviešino naujagimio sūnaus nuotraukas

"Black Eyed Peas" vokalistė Fergie (38) kartu su vyru aktoriumi Joshu Duhameliu (40) su savo gerbėjais nusprendė nežaisti slėpynių ir parodė prieš tris savaites gimusio sūnaus nuotraukas visiems norintiems.

Fergie su Joshu taip pat nedalyvavo "viršelių turguje", kuomet garsios šeimos už pinigus sutinka publikuoti savo kūdikio nuotraukas viename ar kitame žurnalo viršelyje, taip suteikdamos išskirtines teises pirmiesiems jį pamatyti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Žaliavalgių šeima savo vertybes perduoda ir dukrytei
Ligų sezonui artėjant: tiesa ir mitai ape temperatūrą

Garsioji porelė savo viešame socialinio tinklo "Facebook" profilyje išplatino savo neseniai gimusio sūnelio Axlo Jacko nuotraukas.

Josho Duhamelio profilis yra viešas, turi daugiau kaip milijoną gerbėjų, taigi, visi jie gali iki soties gėrėtis gražiomis naujagimio nuotraukomis. Pirmoji naujagimio vieša nuotrauka sulaukė daugybės gerbėjų sveikinimų, vien „Patinka" buvo paspausta daugiau kaip 200 000 kartų. Aktoriaus ir dainininkės gerbėjai noriai dalijosi tarpusavyje berniuko nuotrauka, o jaunas tėtis surado laiko padėkoti už sveikinimus.

Pirmoji Fergie ir Josho Duhamelio sūnaus nuotrauka išties miela. Berniukas nufotografuotas saldžiai snaudžiantis ir čepsintis lūpomis. Facebook nuotr.

Fergie ir Josho sūnus gimė šių metų rugpjūčio 29 -ąją. Pora susituokė 2009 metų sausį ir jau tuomet sakė svajojanti apie šeimos pagausėjimą.

Po svajingai per miegus besišypsančio sūnaus nuotrauka Joshas Duhamelis parašė: pirmoji Axlo Jacko Duhamelio diena. Gyvenimas yra geras.

Ir nepamiršo kandaus prierašo #paparazziyoucanleaveourhousenow, kas iš išvertus iš anglų kalbos reiškia „Paparacai, jau galite pasitraukti nuo mūsų namų".

Kitą dieną laimingas tėtis publikavo ir dar vieną nuotrauką, kurioje naujagimiui atliekamas klausos tyrimas. Prieraše Joshas parašė, kad tyrimas pavyko, sūnaus klausa yra gera.

Los Andžele gimusį sūnų pora pavadino Axlu Jacku - garsaus roko atlikėjo Axl'o Rose'o garbei, nes "Guns 'N Roses" yra mėgstamiausia dainininkės grupė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis