Žurnalas "Tavo vaikas" spalį - rudeniškai spalvingas!

„Žurnalo „Tavo vaikas" spalio numeris toks netikėtas ir spalvingas savo temomis, kad keliais žodžiais sunku jį pristatyti. Tiesiog atsiverskite ir paskaitykite", - siūlo žurnalo „Tavo vaikas" vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė. Beje, šis ruduo žurnalui kaip niekad derlingas puslapiais - jų net 116!

Tradiciškai kiekvieną rudenį redakciją užplūsta mamų laiškai su klausimais, kaip vaiką atjunkyti nuo krūties.  Kai mažasis pipiras išeina į darželį, o mama - į darbą, atjunkymas nuo krūties vaikui triguba trauma. Apie tai skaitykite žurnalistės Eglės Čepavičienės str. „Atjunkymas, arba ko bijo mama". Naujas požiūris.

Tėčio puslapis, tikimės, įtrauks ir tėčius, ir mamas. Dar neseniai ledo ritulio chuliganu vadinto Dariaus Kasparaičio pasakojimas užburs savo nuoširdžiu atvirumu ir lengva humoro gaidele. Kaip tikras vyras tapo vaikų aukle, skaitykite žurnalistės Katrinos Zeiter str. „Darius Kasparaitis: „Tėvystė - tikro vyro vertas darbas".

Karšta tema - apie žaliavalgystę ir dinaminę mankštą, kurie dabar yra „ant bangos". Str. „Eksperimentai ir kūdikis" rasite šios srities profesionalų nuomonę, kodėl tai vis dėlto eksperimentas.

Str. „Berniukui - grąžtas, mergaitei - adata" žurnalistė Vaiva Grigaitienė mena mįslę, kodėl maži vaikai taip mėgsta žaidimams pasirinkti tikrus daiktus: lyginti tikru lygintuvu, gręžti tikru grąžtuvu... Kodėl svarbu tai leisti?

Kulinariniai eksperimentai ir vėl vyksta Eglės virtuvėje. Str. „Makaronai - greitas sveikas maistas" - žurnalistinis tyrimas, kokie geriausi. Kartu gaminsime naminius makaronus.

Taip pat skaitykite:

9 mėnesiai

Būsimos mamos rimai ir nerimai. Nėščioji psichologo kabinete.

Tikrieji ar ne? Griauname „interneto" mamų mitus apie sąrėmius.

Pirmieji metai

Naujoji krikščionė. „Redakcijos" kūdikiui - 6 mėn. Auga nevalgiukė? Ką daryti, jei kūdikis nenori ragauti košės?

Naujagimių gelta

Šypsenos galia. Pasirodo, tėvų šypsena vaikui gali nulemti net jo lytį.

Netyčia! Pirmoji pagalba vaikui, jei nukrito ir pan.

Išlepinti kūdikį. Misija neįmanoma.

Jei mama pritrūko pieno...Pieno mišinukai, kaip nepasiklysti?

Tai aktualu

Vaikas kosti

Žmonės

Pašėlusi penkiavaikė. Entuziazmas ir optimizmas net sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis.

10 mamos „mylimukų". Svečiuose ­ - Ieva Norkūnienė.

Vaiko raida

Kur dingo 3 m. krizė? Ji naudinga vaikui!

Darželinukas

Darželio baubas - pietų miegas. Kaip elgtis mamai?

Vaiko psichologija

SOS! Vaikas kandžiojasi

Tėvų darželis

Žaislų manija. Ardyti žaislus naudinga vaiko raidai.

Vaiko sveikata

Švelnus gydymas. Pirmas Mykolo kartas pas homeopatą. Darželinukas ir imunitetas. Kaip stiprinti?

Diena ligoninėje. Išskirtinis pasakojimas apie Santariškių LOR skyrių, į kurį pasikonsultuoti dėl adenoidų ir tonzilių operacijos atvyksta tėvai su vaikais iš visos šalies.

Tuštinasi it zuikis. Kieti viduriukai.

Tau apie tave

Išbandymas: pirmas mėnuo

Gimnastikos pamokėlė

Mažoji mamytės enciklopedija

Šypsenos raida

Arbatėlės metas

Pirato drabužis. Gerai ar blogai?

Vaikai ir pinigai


Ingos Jankauskaitės nuotrauka.

„Viršelinukas"

Ingos Jankauskaitės nuotraukoje - 9 mėnesių Arminas. Šis vaikas visose mamos atsiųstose nuotraukose redakcijai šypsojosi, demonstravo įvairias grimasas, kurios vertė nusišypsoti, net nepamačius berniuko. Tačiau, pasak mamos, per fotosesiją jam ne linksmybės rūpėjo - berniukui kalasi iškart du nauji dantukai (keturis jau turi!). Ir gana sunkiai - kitą dieną po fotosesijos net temperatūra pakilo. Džiaugiamės, kad Arminą sugebėjome nors šiek tiek pralinksminti - kai iš maišo pasipylė obuolių jūra, berniukas akimirkai pamiršo dantukų skausmus. „Obuolius jis labai mėgsta, graužia savo keturiais dantukais, kol sugraužia", - šypsodamasi sakė mama Ingrida.

Dėkojame Armino seneliui, kuris sužinojęs, kad vaikaitis bus fotografuojamas žurnalui viršeliui, specialiai mūsų fotosesijai iš savo sodo atvežė didžiulį maišą obuolių.

Jei norite, kad jūsų vaikas papuoštų žurnalo viršelį, dalyvaukite „Modeliuko" konkurse! Konkurso taisykles rasite žurnale.

Jei norite, kad jūsų vaikas papuoštų žurnalo puslapius, pildykite anketą „Kurkime žurnalą drauge". Ją rasite ir žurnale, ir portale, štai čia: "Kurkime žurnalą kartu".

Žurnalas linki gražaus, saulėto rudens bei būti aktyviems!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis