Kokią provaikaičio nuotrauką įsirėmino Karalienė Elžbieta II

Visos močiutės myli ir lepina anūkus, džiaugiasi, kai jie atvyksta į svečius ir nepraleidžia progos papuošti namus vaikaičių nuotraukomis. Didžiosios Britanijos Karalienė - ne išimtis.

Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II didžiuojasi būdama promočiute. Monarchė savo svetainėje Balmoralio pilyje įsirėmino neseniai gimusio provaikaičio, princo George, portretą, praneša žiniasklaidos priemonės, tarp kurių ir britų Telegraph, Dailymail.

Škotijoje esanti Balmoralio pilis jau nuo seno yra Jungtinės Karalystės valdovų vasaros rezidencija. Nuo šiol jos svetainėje, šalia kitų monarchų portretų bei nuotraukų, galima rasti ir kelių mėnesių karališkojo kūdikio George nuotrauką. Priminsime, kad šis mažylis yra trečiasis eilėje paveldėti sostą - po savo senelio princo Charleso bei tėčio princo Williamo.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokių tėvų paslapčių nereikia žinoti vaikams
Norėdami išskirtinumo, tėvai vaikams suteikia neįtikėtinų vardų

Jaunosios karališkosios šeimos portretas buvo padarytas tada, kai princui George buvo maždaug mėnuo. Nuotraukoje princas Williamas stovi šalia žmonos, Kembridžo karalienės Catherine Middleton, kuri rankose laiko naujagimį. Princas George gimė liepos 22 -ąją. Šią fotosesiją, kurios nuotraukos buvo išplatintos viešai, karališkoji šeima surengė netoli savo namų, o fotografu tapo Catherine tėtis Michael Middleton.

Štai šią nuotrauką su Catherine Middleton, princu Williamas ir princu George įsirėmino Karalienė svetainėje
AP/Scanpix

Balmoralio pilies svetainėje garbingoje vietoje puikuojasi kiti karališkosios šeimos narių portretai: jaunos karalienės Viktorijos ir jos vyro princo Alberto, bei Elžbietos II vaikaičių - princesių Eugenie ir Beatrice nuotraukos su tėčiu, princu Andrew ir kiti.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, princas Williamas neseniai svečiavosi Balmoralio pilyje. Tuo metu joje viešėjo ir Naujosios Zelandijos premjeras Johnas Key su šeima. Kol vyrai medžiojo Balmoralio pilį supančiuose miškuose, damos maloniai leido laiką ir nepraleido progos pasivaikščioti gryname ore.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis