Kate Middleton stilius: jį kopijuoja nėščios ir ne tik FOTO

Spalio 23 -ąją dieną karališkoje šeimoje šventė - bus krikštijamas mažasis Williamo ir Catherine sūnelis George. Jau dabar spėliojama, kaip šia proga bus pasipuošusi mamytė, kuri daugeliui pasaulio moterų yra stiliaus ikona. Jos aprangą, makiažą ir šukuosenas kopijuoja ne tik paprastos moterys, bet ir įžymybės.

Net būdama nėščia ji buvo pripažinta stilingiausia nėštuke. Kate Middleton šis titulas atiteko už tai, kad ji net apvalėjant pilvukui sugeba išlaikyti savo stilių - eleganciją, rafinuotumą ir moteriškumą. 

Taigi, apžvelkime šios dailios moters stilių nuo pradžių. Gal ir jūs panorėsite nusikopijuoti vieną kitą detalę bei tapti dailia dama?

Subtilus, dieninis makiažas visuomet saikingas ir moteriškas. Kate oda yra gana šviesi, todėl jai būtina teisingai sudėlioti akcentus. Pastelinės spalvos, neiššaukiantis makiažas pabrėžia moters grožį, bet nekeičia jos bruožų. 

Ir ne tik Kate garderobas itin patinka dailiosios lyties atstovėms - plastikos chirurgų itin dažnai prašoma pakoreguoti nosį ir padaryti ją kuo panašesnę į Kate nosytę.

Jos apranga tapo pavydžiu daugeliui gerbėjų, siekiančių atrodyti tikromis damomis. Tai, kad Kate garderobas nepalieka abejingų, rodo ir faktas, jog dauguma drabužių, su kuriais pasirodo kunigaikštienė, būna kopijuojami gamintojų ir masiškai pardavinėjami, nes turi didžiulę paklausą.

Visą pasaulį savo savo grožiu žavinti Kembridžo hercogienė yra tikra galvos apdangalų fanė. Tačiau net šią neatsiejamą anglų damų detalę, Kate renkasi itin elegantišką, nekrauna ant galvos „tortų".

Po gimdymo praėjus vos keliems mėnesiams, Kate pasirodė viešumoje stulbinamai sulieknėjusi. Taigi, akivaizdu, kad moteris rūpinasi ne tik tuo kuo rengiasi, bet ir kūnu, ant kurio dailiai atorodo visi drabužiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis