Pasaulio smalsuoliai laukia princo krikštynų FOTO

Šiandien Didžiosios Britanijos karališkoje šeimoje - didelis įvykis. Krikštijamas princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine pirmagimis sūnelis George.

Šiandien, spalio 23 -ąją, princui George sukanka trys mėnesiai ir viena diena. Šiandien Didžiosios Britanijos karališkasis kūdikis taps krikščionimi.

Monarchijos šalininkai sveikina princą George krikštynų proga.
AP/Scanpix

Nors ir pranešama, kad krikštynų ceremonija bus šeimyniška ir nevieša, aplink koplyčią jau būriuojasi smalsuoliai, karališkosios šeimos fanai bei, žinoma, žiniasklaidos atstovai.

Krikštynų belaukiant.
AP/Scanpix

TAIP PAT SKAITYKITE:
20 faktų apie karališkojo kūdikio krikštynas

Krikštynose dalyvaus mažojo princo promočiutė, karalienė Elžbieta II, senelis ir sosto įpėdinis princas Charlesas bei kiti artimiausieji šeimos atstovai.

Žurnalistai pasirengę informuoti apie princo George krikštynas.
AP/Scanpix

Krikštynų ceremonija vyks Londono Šv. Jokūbo rūmų Karališkojoje koplyčioje. Jos metu visų pasaulio anglikonų vadovas, Kenterberio arkivyskupas Justinas Welby, pakrikštys liepos 22 -ąją dieną gimduį George, kuris yra trečiasis eilėje į sostą, po savo senelio bei tėčio.

Melsvu krikštynų balionėliu nešina gerbėja prie koplyčios durų.
AP/Scanpix

Krikštynų metu bus padaryta istorinė nuotrauka, kurioje įsiamžins keturios karališkosios kartos: karalienė Elžbieta II, princas Charlesas, princas Williamas bei princas George.

Krikštynos vyks jaukioje koplyčioje, o ne Bekingamo rūmų salėje.
Reuters/Scanpix

Williamas ir Kate nusprendė, kad krikštynoms tinkamiausia vieta - jauki koplyčia, o ne Bekingamo rūmai, kuriuose buvo krikštijami karališkosios šeimos atstovai iki šiol.

Šv.Jokūbo rūmų karališkoji koplyčia laukia garbingų svečių.
Reuters/Scanpix

TavoVaikas.lt portalas atidžiai stebi naujienas apie karališkąsias krikštynas bei laukia pasirodant fotografijų iš jų, kurias iš karto parodysime ir jums.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis