Ką mūsų vaikams žada 2014 - ieji, Arklio metai?

2014 -ieji - Mėlynojo Arklio metai. Astrologai sako, kad jie bus sėkmingi energingiems, darbštiems ir geros širdies žmonėms. Sužinokime, ką žvaigždės 2014 metais lemia mūsų vaikams.

Kovo 21 - balandžio 20

Manoma, kad pavasarį gimę vaikai savo fizine sveikata yra stipresni už gimusiuosius kitais metų laikais. Ramusis arklys, kuris yra kitų metų simbolis, padės teisinga linkme nukreipti mažylio Avino energiją, kurios jam netrūksta.

Šio Zodiako ženklo vaikams reikia daug fizinės veiklos, pasivaikščiojimų gryname ore, judrių žaidimų. Paaugę jie mėgsta žaisti žaidimus, kuriuose jaučiama komandinio azarto dvasia, pavyzdžiui, berniukams patiks futbolo ir krepšinio treniruotės, mergaitėms - pramoginiai šokiai, gimnastika, baletas.

Todėl jeigu auginate šio ženklo vaiką, kuris jau seniai prašosi užrašomas į šiuos būrelius, neatidėliokite ir kitais metais užrašykite atžalas į jiems patinkančio sporto užsiėmimus. Avinai yra kūrybingi vaikai, todėl kitais metais planeta Plutonas teigiamai paveiks jų kūrybinius ieškojimus ir bandymus. Ugdykite vaiko meilę knygoms, skaitymui, piešimui.

Balandžio 21 - gegužės 20

Švelnus, namų šilumą vertinantis Jautukas yra pakankamai savarankiškas vaikas. Šio Zodiako ženklo vaikams yra būdingas mokėjimas susikaupti, tiesumas, darbštumas, todėl kitų metų simbolis - darbštusis ir ištvermingasis Arklys - jį dar labiau globos.

Tėvų užduotis - parodyti mažyliui dar didesnes galimybes, plėsti jo akiratį. Jaučiai, priklausantys „žemiškųjų" Zodiako ženklų kategorijai, yra jautrūs grožiui, dažnai turi auksines rankas. Vaikai Jautukai prisirišę prie tėvų, šeimos, todėl stenkitės 2014 metais kuo daugiau laiko praleisti kartu.

Išnaudokite laisvą laiką drauge prasmingai - eikite į muziejus, spektaklius, organizuokite išvykas ir žygius, kuriuose, pavyzdžiui,miegosite palapinėse. Saugokitės ligų, kitais metais Jaučio ženklo vaikams yra didesnis infekcijų pavojus.

Gegužės 21 - birželio 21

Dvyniai yra vietoje nenustygstantys smalsuoliai, nuo kurių tėvai akių nenuleidžia nė sekundei. Šiam oro ženklui labai reikia erdvės, judesio ir laisvės. Be jų jis neišgyventų. Kitais metais Dvyniai bandys daug veiklų - griebsis ir šio, ir ano. Jų pomėgiai keisis, kaip ir nuotaikos. Plutonas, kuris yra įvairių permainų ir pokyčių globėjas, pasistengs, kad kiti metai Dvyniams būtų nenuobodūs.

Leiskite vaikui bandyti - tik darydamas tai, ko pats nori, jis jausis laimingas ir įgyvendinęs savo svajones. Nebūkite „kietos rankos" auklėjimo šalininkai, būkite švelnūs globėjai, patarėjai ir draugai savo vaikams. Vasarą išleiskite Dvynius į stovyklą ar bent viešnagei pas močiutę - taip padėsite šio ženklo vaikui ugdyti savarankiškumą, kurio jam reikia.

Birželio 22 - liepos 22

Mąslus ir tylus Vėžys paprastai nuolat būna kažkuo užsiėmęs. Jis labai mėgsta namų jaukumą, atmosferą, kai namuose nesipykstama, visi myli ir gerbia vieni kitus, vyrauja harmonija. Tuo metu, kai draugai gainioja kamuolį lauke, Vėžys mielai lieka savo namuose ir kažką veikia čia. Jam labiau patinka ramesni žaidimai, jis mėgsta aiškią dienotvarkę, nes tada jaučiasi saugus.

2014 metais nepraleiskite progos priminti, kad kiekvienas vaikas savo namuose turi ne tik teisių, bet ir pareigų. Pratinkite jį atlikti tam tikrus buities darbelius. Pamatysite, kad šio Zodiako ženklo vaikai yra tikri tėvų padėjėjai - mergaitės greitai įsisavina virtuvės paslaptis, berniukai irgi tampa mamos bei tėčio užvadėliais. Kitais metais vyraujančiomis planetomis būsiančios Saturnas ir Neptūnas sumažins Vėžio emocionalumą ir suteiks jam daugiau racionalumo.

Nepamirškite grūdinti vaiko, šio ženklo mažieji dažnai skundžiasi skaudančia gerkle ir serga peršalimo ligomis.

Liepos 23 - rugpjūčio 23

Šio ženklo vaikus tėvai apibūdina kaip aktyvius, veiklius, draugiškus, energingus. Apie tokius dažnai sakoma - asmenybė nuo pat lopšio. Audringas temperamentas, pasitikėjimas savimi Liūtą dažnai padaro klasės lyderiu, komandos vadovu.

2014 metai šiam vaikui bus didelių atradimų ir pergalių metai. Nauji būreliai, pomėgiai, žaidimai, naujos pažintys - kitais metais Liūtui įspūdžių nepritrūks. Tėveliams patartina daugiau dėmesio skirti šių vaikų dienotvarkei, miegui ir buvimui gryname ore. Tai yra labai svarbu, jei norite, kad būsimieji Arklio metai būtų sveiki.

Rugpjūčio 24 - rugsėjo 23

Mergelės svarbiausieji bruožai yra patikimumas, praktiškumas, loginis mąstymas, protas. Mažoji Mergelė gal kiek uždara, tačiau ji labai preziciška - visada darbus įvykdo iki galo ir be galo kruopščiai. Būdami vaikais, Mergelės ženklo atstovai tėvams paprastai nekelia daug rūpesčių.

Arklys, kitų metų simbolis, skatina darbštumą, kruopštumą, kurių Mergelei ir iki šiol netrūko. Todėl tėvų užduotis - laiku pastebėti vaiko dvasinę savijautą, kad jis nepersitemptų. Taip, puiku, jei kruopštus vaikas skaito knygas, tyliai žaidžia savo kampelyje. Bet!

Vaikui reikia ir judrių žaidimų, šėlionių, vėjavaikiškumo, gryno oro. Tėveliai, prisiminkite tą kitais metais ir sudarykite tokias sąlygas. Plutonas ir Neptūnas kitais metais padės vaikui atsiskleisti, pastebėti savyje lyderio savybes, įkvėps ryžto ir pasitikėjimo savimi.

Rugsėjo 24 - spalio 23

Svarstyklės nemėgsta vienatvės ir neharmoningos aplinkos. Jie visada ieško aukso viduriuko, harmonijos, teisingumo. Arklys, kitų metų simbolis, taip pat yra proto, darbštumo, teisingumo simbolis. 2014 metai šio ženklo vaikams bus labai sėkmingi.

Svarstyklių silpnoji pusė yra ta, kad jie ne visada moka spręsti konfliktus, todėl tėvų užduotis kitais metais padėti jiems to išmokti. Patartina pagalvoti apie teatro, muzikos, šokių būrelio lankymą. Tai padėtų vaikams ugdyti pasitikėjimą savimi, tobulinti oratoriškus gebėjimus. To neretai Svarstyklės pritrūksta.

Spalio 24 - lapkričio 22

Ryškus individualumas, kovingumas, išsiskyrimas iš minios - taip, mes kalbame apie mažuosius Skorpionus. Tai yra „greitas" Zodiako ženklas, todėl visais kitais metais jis bandys paspartinti niekur neskubantį Mėlynąjį Arklį, kitų metų simbolį.

Kitais metais Skorpiono tėvai turi būti pasiruošę viskam - vaikas jiems iškrės ne vieną staigmeną. Kai kurios iš jų privers jus verkti iš džiaugsmo, kitos galbūt nuliūdins.

Vaikas Skorpionas turi prigimtinį smalsumą, polinkį į paslaptis. Tėvų užduotis - vaiko energiją, kuri jums atrodo nereikalinga, paversti pozityvumu, nukreipiant ją, pavyzdžiui, į intelektualumą. Jeigu tai pavyks (o mes tikime, kad taip), kiti metai bus sėkmingi ir jums, ir jūsų vaikams.

Lapkričio 23 - gruodžio 21

Šio ugnies ženklo mažylius tėvai dažnai apibūdina kaip atvirus, nuoširdžius, draugiškus. Iš tiesų, Šaulys toks ir yra. Jame puikiai dera dvi priešingos savybės - nekantrumas ir imlumas, žingeidumas. 2014 metais Šaulys pagerins savo pasiekimus mokykloje, bus linkęs į intelektualius mokslus.

Protingasis ir darbštusis arklys padės mažyliui labiau susikaupti. Kur dėti didelę vaikišką energiją? Ogi nukeipti ją į fizinę veiklą, pavyzdžiui, sportą, fizinį aktyvumą. Kitais metais dar daugiau dėmesio skirkite vaiko dantų higienai - čia yra silpnoji Šauliuko vieta.

Gruodžio 22 - sausio 20

Ožiaragiai nuo mažų dienų stebina tuo, kad turi aiškų tikslą ir yra labai atsakingi, organizuoti. Jų požiūris į gyvenimą neretai visai nevaikiškai protingas. Kitais metais šios savybės dar labiau išryškės, todėl tėvelių užduotis nepamiršti palepinti savo vaikų, priminti, kad išdykauti yra smagu ir linksma.

Išmokykite jį atsipalaiduoti, juk gyvenimas - ne tik sunkus darbas, tai ir smagūs nuotykiai, malonumai. Stalo žaidimai su tėčiu ir mama, bendri žygiai ir išvykos, pasivaikščiojimai ir kelionės - tai, ko reikia Ožiaragiui kitąmet. Kaip visada, nepamirškite pasirūpinti sveikata ir mažylio grūdinimu. Taip, serga visi vaikai, to neišvengsi, tačiau Ožiaragio Zodiako ženklas turi polinkį į ligų komplikacijas.

Sausio 21 - vasario 20

Kaip atskirti vaiką Vandenį nuo kitų Zodiako ženklų? Ogi pagal pasaulėžiūrą ir pomėgius. Vandenis turi didžiulį pomėgių ratą, plačią pasaulėžiūrą, visuomet kupinas idėjų, net ir pačių keisčiausių. 2014 metais yra tinkami Vandeniui išbandyti šachmatų būrelį, piešimą ar naujų užsienio kalbų mokymąsi.

Darbštusis ir kantrusis Arklys kitais metais mokys Vandenį susikaupimo, ištvermės. Tėvų užduotis - laiku pastebėti vaiko pastangas, pagirti už tai. Vandeniai labai imlūs naujiems įspūdžiams, tačiau tėvai turi neperspausti lazdos. Vaikui reikia aiškios dienotvarkės: valgyti panašiu metu, kasdien eiti miegoti tuo pačiu laiku.

Vasario 21 - kovo 20

Nuo mažų dienų Žuvų ženklo vaikams būdinga nuotaikų kaita. Čia jis juokiasi, čia - verkia. Žuvys yra muzikalios ir artistiškos, todėl leiskite vaikui kitais metais išpildyti jo svajonę ir lankyti norimą būrelį, įsigyti norimą muzikos instrumentą. 2014 metais jausime stiprų Saturno poveikį, todėl vaikas bus atidesnis ir atkaklesnis, negu paprastai.

Kitais metais patartina visai šeimai įsigyti baseino abonementą - tai ir sveikata, ir smagus laiko praleidimas, ir bendri šeimos pomėgiai. Silpniausios Žuvų vietos - nugara ir plaučiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis