Žinomiausios pasaulio poros, 2013 tapusios tėvais TOP 10

Tapti mama ir tėčiu - didžiulė laimė, kuriai ne visada prilygsta gauti oskarai ar karališki titulai. Prisiminkime, kokios pačios garsiausios pasaulio poros 2013 metais sulaukė gandrų vizito.

Šių metų liepos 22 dieną įsiminė visas pasaulis - tądien gimė Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis, karališkasis kūdikis, princas George. Jo tėvai - princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton kitą dieną po gimdymo pasirodė didžiuliui būriui žiniasklaidos atstovų su sūneliu ant rankų, o nuotraukos akimirksniu apskriejo visą pasaulį. Tai pirmasis karališkosios poros vaikas.

Reuters/Scanpix

TAIP PAT SKAITYKITE:
Bananų savybės, apie kurias žinome ne visi
Ginekologė apie tai, kada geriausia moteriai tapti mama

Įdomus sutapimas - tą pačią dieną, birželio 22 -ąją, antrą kartą mama tapo viena žaviausių ir talentingiausių šių dienų aktorių -  39 metų "Oskaro" laureatė Penelopė Cruz. Ji su aktoriumi Chavjero Bardemo dvejų metų sūnui Leonardo padovanojo sesutę.

Javier Bardem ir Penelope Cruz
Javier Bardem ir Penelope Cruz
Reuters/Scanpix

Rugsėjo 18 daugiavaike mama tapo rusų dainininkė Ala Pugačiova. Jos pirmagimė Kristina - jau pati trijų vaikų mama, tuo tarpu dainininkei bei jos širdies draugui, TV žvaigždei, Maksimui Galkinui dvynius išnešiojo ir pagimdė surogatinė mama. Mergaitei suteiktas Lizos vardas, sūnui - Hario. Taip 64-erių metų dainininkė Ala Pugačiova ir TV laidų vedėjas, 37-erių metų Maksimas Galkinas tapo jaunais tėvais.

LNK

Spalio 5 dieną Holivudo aktorė ir Oskaro laureatė Halle Berry su vyru aktoriumi Olivier Martinezu susilaukė sūnaus. Aktorė pastojo būdama 46 metų ir iš ankstesnio ryšio turėdama dukrytę Nahlą. Keli mėnesiai iki gimdymo, Halle spėjo susituokti su Olivier, iškilmės vyko Prancūzijoje ir buvo pakankamai slaptos. Sūnelį garsioji pora pavadino Maceo.

Olivier Martinezas, Halle Berry
Olivier Martinezas, Halle Berry
Reuters/Scanpix

32 metų realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir reperis Kanye Westas birželio 15 dieną, beveik mėnesiu anksčiau numatyto termino, sulaukė dukters, kurią pavadino North West (liet. Šiaurė ir Vakarai). Tai pirmasis garsios ir nuolat skandalų epicentre atsiduriančios poros vaikas. Realybės šou žvaigždės ir reperio dukra pasaulį išvydo Los Andželo ligoninėje, kurioje įprasta gimdyti Holivudo garsenybėms.

Mavrixonline/Scanpix

30 birželio dainininkė Jessica Simpson (33) po cezario pjūvio operacijos antrą kartą tapo mama ir susilaukė sūnaus Ace. Ji pastojo, kai pirmagimei dukrytei Maxwell buvo vos pusė metų. Vaikučių tėtis - buvusi NFL žvaigždė Ericas Johnsonas. Moteris ne viename interviu yra sakiusi, kad du nėštumai vienas po kito yra didžiulis išbandymas.

Jessica Simpson
Jessica Simpson
AP/Scanpix

Čekų kilmės supermodelis, aktorė Eva Herzigova (40) balandžio 30 dieną susilaukė trečio vaikučio. Jai ir mylimajam Gregorio Marsiajui gimė sūnus Edwardas. Šeimoje jau auga du vyresnieji berniukai - George'as ir Philipe. Net neabejojame, kad mažyliams smagu augti trise, na, o mamai ir tėčiui nuobodžių dienų nebūna.

AP/Scanpix

Spalio 14 -ąją antrosios atžalos, šįkart - sūnaus, susilaukė verslininkė Ivanka Trump su vyru Jaredu Kushneriu. Milijardieriaus Donaldo Trumpo duktė naujagimį pavadino Juozapu Frederiku (Joseph Frederik). Pora jau augina dvejų metų dukrytę Arabellą Rose.

AFP/Scanpix

"Black Eyed Peas" vokalistė Fergie (38) kartu su vyru aktoriumi Joshu Duhameliu (40) šiemet susilaukė sūnaus. Fergie ir Josho sūnus gimė šių metų rugpjūčio 29 -ąją. Pora susituokė 2009 metų sausį ir jau tuomet sakė svajojanti apie šeimos pagausėjimą. Svajonės pildosi, nors kartais ir tenka to palūkėti, įsitikino garsioji šeimynėlė.

Mavrixonline/Scanpix

Aktorius Alecas Baldwinas (55 m.) su beveik perpus jaunesne žmona Hilaria Thomas (29 m.) rugpjūtį susilaukė dukrelės Carmen Gabrielos. A. Baldwinas turi 17-metę dukterį Ireland, kurios susilaukė su aktore Kim Basinger. Viename interviu aktorius prisipažino, kad su pagranduke dukryte nori praleisti kuo daugiau laiko ir matyti, kaip ji auga.

RIA/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis