Supermodelis paviešino nuotrauką, kurioje žindo metukų dukrytę FOTO - viduje

Viena geriausiai apmokamų supermodelių visame pasaulyje, dviejų vaikų mama Gisele Bundchen iki šiol krūtimi maitina metukų dukrytę. Socialiniuose tinkluose paviešinusi tą įrodančią nuotrauką, ji kažin ar tikėjosi sulaukti tokios audringos reakcijos.

33 metų vokiečių kilmės Brazilijoje augusi Gisele Bundchen augina du vaikučius - ketverių metų sūnų Benjaminą ir ką tik vienerių metukų gimtadienį atšventusią dukrytę Vivian.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Beata Nicholson atskleidžia geriausių dovanų sąrašą
Gydytojas apie kontraceptikus ir tai, ką turi žinoti 30 -metės

Socialiniuose tinkluose (Facebook ir Instagram) esančiose savo oficialiose paskyrose moteris šią savaitę publikavo nuotrauką, kurioje sėdi su chalatu ir žindo dukrytę. Šalia jos tuo metu pluša komanda - manikiūrininkė, plaukų stilistas ir visažistas. 


Facebook nuotr.

Šalia nuotraukos fotomodelis parašė: „Ir ką aš daryčiau be šios komandos po 15 valandų trukusio skrydžio ir tik 3 valandų miego?"


Facebook nuotr.

Per vieną parą ši nuotrauka sulaukė daugiau kaip 100 000 gerbėjų palaikymo. Įsiplieskė ir arši diskusija komentaruose: vieni dėkojo žvaigždei, kad ji savo pavyzdžiu skatina ir kitas moteris žindyti dukrelę, kiti skeptiškai vertino tokį moters sprendimą.

Gisele, beje, pati augusi daugiavaikėje šeimoje, yra jau anksčiau išsakiusi teigiamų minčių apie žindymą. Ji yra iš tų žinomų mamyčių, kurios nebijo viešai apie tai kalbėti.

Žindymo skatinimu užsiimantys specialistai sako, kad panašūs garsių moterų poelgiai yra labai svarbūs - jų pavyzdys gali užkrėsti ir kitas, jomis besižavinčias, moteris. Ir vienas toks nuotraukos publikavimas gali prilygti vienerių metų Pasaulinės sveikatos organizacijos darbui žindymo skatinimo srityje.

Gisele Bundchen
AFP/Scanpix

Savo vaikus ilgai mamos pienu maitino ir daug kitų žinomų pasaulyje moterų, pavyzdžiui, supermodeliai Nadja Auerman, Cindy Crawford, Eva Herzigova, aktorės Salma Hayek, Angelina Jolie, Julia Roberts, dainininkės Beyoncé, Madonna, Pink ir kitos.

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinį, mažąją princą George, mama Kate Middleton taip pat maitina savo pienu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis