Pirmosios karališkojo kūdikio Kalėdos FOTO

Savo pirmąsias Kalėdas mažasis Didžiosios Britanijos princas George'as sutiko Sandringhame, kartu su tėvais - princu Williamu ir mama - Kembridžo kunigaikštiene Catherine bei kitais karališkosios šeimos nariais.

Karalienės Elžbietos II svetinguose apartamentuose Sandringhame susirinko visas būrys karališkosios šeimos atstovų. Kalėdų rytą čia laikomasi griežtų ir daug metų nekeičiamų tradicijų - iškilmingų šventinių pusryčių, keitimosi dovanomis ir ėjimo į pamaldas Šventosios Marijos Magdalenos bažnyčioje.

AP/Scanpix nuotr.

Pats mažiausias šeimos narys - penkių mėnesių George'as - liko namuose su aukle, kol jo tėvai kartu su Karaliene Elžbieta II bei kitais giminaičiais lankėsi bažnyčioje.

AP/Scanpix nuotr.

Kaip visuomet, karališkos šeimos viešas pasirodymas pritraukė daug smalsuolių dėmesio. Jie būrėsi į minią ir laukė, kol atvyks karališkosios šeimos nariai. Paprastai kasmet susirenka apie 1000 monarchės gerbėjų, tačiau šiemet, manoma, jų buvo du kartus daugiau, ir realiausia to priežastis - žmonės rinkosi, tikėdamiesi išvysti mažąjį George'ą.

AFP/Scanpix nuotr.

Ištvermingiausieji prisipažino, kad geriausias vietas užsiėmė dar saulei nepatekėjus, anksti ryte.

Reuters/Scanpix nuotr.

Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton draugiškai kalbėjosi su jai gėles teikiančiais žmonėmis, kalbino šventėje dalyvavusius mažus vaikus.

AP/Scanpix nuotr.

Visų dėmesį patraukė princas Haris - jis pasirodė netikėtu įvaizdžiu - su barzda.

Reuters/Scanpix nuotr.

Smalsuoliai tikėjosi, kad galbūt su tėvais atvyks ir mažasis princas, tačiau jis liko namie, kur laukė sugrįžtančiųjų. Princas Williamas prasitarė, kad šis Kalėdų rytas jiems su žmona buvo ypatingas, mat pirmasis kartu su sūneliu. Jis sakė laukiąs kitų Kalėdų, kuomet sūnus bus dar didesnis.

AFP/Scanpix nuotr.

Be abejo, princas George'as gavo ir dovanų, tačiau, kaip sakė jo tėvai, kol kas labiau džiaugėsi vyniodamas jų popierių, o ne jomis.

Reuters/Scanpix nuotr.

Kalėdinėse mišiose dalyvavo ir princesė Zara, kuri netrukus taip pat susilauks savo pirmagimio.

Kaip pastebi apžvalgininkai, tokio didžiulio būrio karališkosios šeimos atstovų per Kalėdas jie jau seniai neregėjo, gal net nuo princesės Dianos laikų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis