Interneto hitas: tėtis moko sūnų važiuoti dviračiu VIDEO

Kas yra geriausi vaikų žaidimų partneriai? Kas yra geriausi mokytojai, mokantys vaiką važiuoti dviračiais, riedučiais ar šliuožti slidėmis? Taip, jūs teisūs - tėčiai!

Vaizdo įrašas Youtube tinkle per mėnesį peržiūrėtas daugiau kaip du milijonus kartu. Komentarai kontraversiški - vieni jį pažiūrėję kvatoja už pilvų susiėmę, kiti sako, kad šis tėtušis yra tiesiog kvailys.

Trumpame vaizdo įraše užfiksuota, kaip tėtis kelerių metų berniuką moko važiuoti dviratuku. Tai yra vadinamasis balansinis dviratukas, kuris neturi pedalų ir stabdžių. Vaikas juo važiuoja mokydamasis išlaikyti kūno pusiausvyrą.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Viena dažniausių vaikiškų ligų, kurios gali nepastebėti
Kokių klaidų nedaryti su mažu vaikui einant į kino teatrą?

Tai nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Vaikas turi pakankamai gerai valdyti savo kūną, kad išlaikytų pusiausvyrą ir galėtų važiuoti tokiu dviratuku.

Mokymuisi tėtis su sūnumi pasirinko nuožulnią pievelę. Tėtis perspėja vaiką, kad šis būtų atsargus ir neatsitrenktų į medį. Sėkmingai pravažiavęs kelis medžius, berniukas visgi trenkiasi į medį.

Vaizdo įrašą paviešinęs vyras prisistato filmuojančio tėčio broliu ir važiuojančio berniuko dėde. "Metų tėtis" - taip ambicingai pavadintas vaizdelis, kurį matėte.

Mes turime keletą priekaištų "Metų tėčiui". Pirma, mūsų manymu tikrai "Metų tėčio" titulo vertas vyras dviračiu važiuojančiam berniukui būtinai uždeda šalmą. Antra, susitrenkus ar susižeidus, vaikas iš artimo žmogaus tikisi pagalbos, o ne juoko.

Tačiau mes pritariame ir tam, kad išmokti važiuoti dviračiu yra rimtas darbas, ir mėlynių kažin ar pavyks išvengti...

O ką manote jūs?


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis