Žinomi tėvai su vaikais - originalioje fotosesijoje FOTO

Vasario 16 - ąją fotografo Agniaus Rūdžio fotostudijoje virė darbas - nuo pat ankstyvo ryto iki vakaro prieš fotoobjektyvą "stojo" būrys patriotiškai nusiteikusų žinomų kauniečių. Jie dalyvavo tik lietuviškomis prekėmis prekiaujančio internetinio portalo inicijuotame projekte, kurio tikslas buvo parodyti, kad puoštis tautinių spalvų atributika bei drabužiais galima ne tik per valstybines šventes.

„Projektas turi kelis tikslus. Ir netradiciškai atšvęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, ir pranešti, jog mūsų šalies dizaineriai pasiryžę būti žinomi ne tik užsienyje, bet ir gimtajame krašte", - su šypsena sakė D. Balsienė.

Idėja po lietuviukas.lt „stogu" suburti Lietuvos kūrėjus bei gamintojus jai kilo tuomet, kai pastebėjo, kad vienoje vietoje internete neįmanoma rasti informacijos apie vartotojų itin vertinamą lietuvišką produkciją.

TAIP PAT SKAITYKITE:
10 mamų atvirauja, kaip pasikeitė santykiai su vyrais po gimdymo
Kaip nuo gimimo bendrauti su skirtingų Zodiako ženklų vaikais?

„Daug metų bendravau su didmenininkais iš įvairių užsienio šalių. Tačiau vis pasigesdavau tiesioginio bendravimo su žmonėmis, kurie dėvi tai, kas gimsta mūsų studijoje", - sakė D. Tamošaitienė.

Pirmasis fotostudijoje pasirodė iliuzionistas Nicholas Kin su buvusia žmona Aušra ir judviejų dukrele, penkerių metų Emili.

Drąsiai prieš objektyvą pozavusios mažoji dama itin džiugavo tuomet, kai jai į I. Galginatienės netradiciškai sušukuotas kasytes buvo "įpilti" trys spalvingi balionai.

Gedimino Juodeikos sūnus - 17 m. Mykolą ir 4 m. Joną - į fotosesiją palydėjo seserys Sandra (16 m.) ir Gustė (7 m.) Celiešiūtės.

Ketveriukę palydėjo ir Juodeikų augintinis prancūzų buldogas Rokis. Tiek šuns šeimininkai, tiek fotografas visokiais būdais mėgino privilioti Rokį į studijos erdvę, tačiau dažniausiai jis tik greitai prašmėžuodavo pro objektyvą.

Renginių planuotoja Kristina Kaikarienė sakė neesanti abejinga Lietuvos kūrėjams ir audiniams. Jos dukros Kristės spintoje - net trys D. Tamošiūnienės kurti lininiai megztiniai.


„Vasario 16 - ąją esame šventę. Pernai su tėčiu dalyvavome ir eitynėse. Valstybinėms šventėms neesame abejingi", - pasakojo K. Kaikarytė.


Tautos šventės nėra svetimos ir dainininkei V. Mauručaitei, fotosesijai dalyvavusiai su dukromis devyniolikmete Gabriele ir dvejų metukų Angela. 


Dainininkės sužadėtinis Artūras Butkevičius ne sykį rengė masinius valstybinių švenčių minėjimus sostinėje. „Tai jose visada dalyvaudavome", - sakė V. Mauručaitė.


Vasario 16 - oji artima ir Dariui bei Ingai Budriams. Verslininkė lietuviukas.lt inicijuotoje fotosesijoje dalyvavo kartu su sūnumis Kerniumi ir Mantu.


„Kiekvieną šventę reikia švęsti! O tas, kurios yra svarbios visai valstybei, ypač", - nedvejojo I. Budrienė.


Idėja suvienijo ir šeimas, bet ir jas puošusias dizaineres. Vaikams drabužėlius iš bambuko pluošto ir lino kūrė „Green - Rose" dizainerė Aistė Vyšniauskaitė - Stanevičienė bei „Flax kids" dizainerė Živilė Grišmanauskienė. Damas lininėmis grožybėmis išdabino linen.lt dizainerė Daiva Tamošaitienė.

Fotosesijai herojus ruošė ir tautine atributika pasirūpinusi lietuviukas.lt vadovė Daiva Balsienė, „Angels" salono makiažo meistrė Agneta Zavackienė, grimo meistrė Rasa Staskonytė ir kirpėja Ieva Galginaitienė. Beje, jai teko ir dar viena svarbi užduotis - pasiūpinti fotosesijos pažiba tapusiu televizijos projektų dalyvio Gedimino Juodeikos šunimi Rokiu.

Agniaus Rūdžio nuotraukos

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis