Dauno sindromas netrukdo mergaitei siekti svajonės

Gimus neįgaliam vaikui šeimoje, tėvai patiria didelį šoką. Kas bus toliau? Kaip reiks gyventi? Stiprūs tėvai nenuleidžia rankų esant net ir prasčiausioms vaiko gyvenimo prognozėms.

Gražūs rūbai, fotoaparatų blykstės - tapti modeliu svajoja ne viena paauglė. Karrie Brown - viena iš jų. Tačiau ši mergaitė yra ypatinga, nes įgyvendinti savo svajonę jai nėra ir nebus taip lengva, kaip kitoms jos bendraamžėms.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaune gimęs ketvertukas švenčia vienerių metukų gimtadienį
Ginekologė: geriausias amžius gimdyti vaikus yra...

17 metų Karrie Brown iš JAV - drąsi mergaitė, nebijanti siekti savo svajonės. Ji gimė turėdama genetinį Dauno sindromą, tačiau pasiryžusi tapti rūbų modeliu. Šiomis savaitėmis socialiniame tinkle Facebook ji tapo žvaigžde.

Mergina turi savo puslapį socialiniame tinkle, kuris kasdien sulaukia vis daugiau gerbėjų, drąsinančių mergaitę ir palaikančią jos šeimą.

Kai merginą pakvietė fotosesijai jos mėgstama rūbų linija, ji buvo be galo laiminga. Jos mamos fotografas paklausė, iš kur Karrie išmoko modeliui būdingų judesių ir pozavimo, pastaroji buvo maloniai nustebinta tokio komplimento - paauglės niekas nieko specialiai nemokė.

Mama savo dukterimi didžiuojasi pelnytai. Ji iki šiol prisimena gydytojo žodžius, ištartus iš karto po dukters gimimo. „Nesitikėkite iš jos nieko gero", - apie neįgalią mergaitę tuomet sakė medikai. Tačiau mama tikėjo savo dukterimi, ir ji šiandien paneigia daugelio skeptikų prognozes.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis