Princas Williamas atsakė į klausimą, ar jo žmona laukiasi

Vos spėjo 2013 -ųjų liepą gimti Didžiosios Britanijos karališkasis kūdikis, princas George'as, prasidėjo spėlionės dėl antrojo vaiko - o kada princas Williamas (31) su žmona Catherine Middleton (32) jam ryšis?

Praėjus vos keliems mėnesiams po gimdymo žiniasklaidoje pasigirdo spėlionių, jog Catherine Middleton laukiasi. Nors po pirmojo gimdymo Kembridžo kunigaikštienė labai greitai sulieknėjo ir jos pilvuko kaip nebuvę, labai akylūs žiūrovai kažkaip sugebėdavo jį įžiūrėti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Atvira išpažintis: nelaukiu gimdymo, nes nežinau, kaip išgyvensim
Redita Dominaitytė: norėčiau trečio leliuko, bet...

Kartais peno tokioms kalboms suteikdavo princo Williamo žmonos laikysena. Jos mėgstama rankų laikymo poza - sukryžiuoti delnai pilvo srityje. „Kate laukiasi vaiko ir dengia savo pilvą" - būta ir tokių antraščių.

Vida Press

Išvykusi dviese atostogų į Maldyvus, karališkoji pora irgi neapsiėjo be spėlionių - gal karališkoji šeima planuoja antrąjį vaiką ir kaupia jėgas jo atėjimui?

Stop. Stop. Stop. Visos šios kalbos tėra gražios ir niekuo nepagrįstos svajonės. Didžiosios Britanijos karališkojo įpėdinio gimimas (George - trečiasis eilėje į sostą po savo senelio ir tėčio) sujudino šalį, sulaukė didžiulio pasaulio dėmesio ir padidino monarchijos gerbėjų gretas.

Tačiau princas Williamas paneigė visas spėliones šį pirmadienį, per Šv. Patriko dienos minėjimą ir šventinę ceremoniją. Užklaustas, ar neplanuoja su žmona šeimos pagausėjimo, jis atsakė: „Kada nors - taip, bet šiandien mums užtenka ir vieno vaiko". Princo žodžius cituoja „abcnews".

Vida Press

Taigi, brolio ar sesers 8 mėnesių princui George'ui dar teks palaukti. Kol kas visas dėmesys, meilė ir rūpinimasis atiteks tik jam vienam.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis