Karališkojo kūdikio pirmasis oficialus vizitas prasidėjo! FOTO

Balandžio septintąją Naujosios Zelandijos oro uoste buvo sutikta Didžiosios Britanijos karališkoji šeima - princas Williamas su žmona Kate Middleton bei aštuonių mėnesių sūneliu George'u.

Oro uoste iš lėktuvo pasirodę karališkosios šeimos nariai šypsojosi ir neatrodė pavargę po ilgai trukusio skrydžio. 8 mėnesių princą George'ą ant rankų nešė mama, Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton. Jo tėtis, princas Williamas, nuolat žvilgčiojo į sūnų, tarsi klausdamas, ar jam nieko netrūksta.

Reuters/Scanpix

Vizitas truks devyniolika dienų, šeimos laukia 45 skirtingi susitikimai, vizitai 13 -oje Australijos bei N.Zelandijos miestų.

Tai pirmasis oficialusis Kate ir Wlliamo valstybinės reikšmės vizitas po sūnaus gimimo 2013 - ųjų liepos 22 -ąją. Įdomi detalė yra ta, kad jo tėtis, princas Williamas, Australiją pirmą kartą irgi aplankė būdamas kūdikiu, kuomet 1983 metais čia viešėjo su tėvais, princu Charlesu ir princese Diana.

Kelionėje karališkąjį kūdikį prižiūrės naujoji princo auklė - ispanų kilmės Maria Teresa Turrion Borrallo, kuri yra baigusi prestižinę Norlando mokyklą Londone. Ši moteris turi didelę darbo patirtį ir geriausias rekomendacijas, todėl buvo atrinkta dirbti karališkosios šeimos namuose ir pakeitė senąją auklę, kuri dėl garbaus amžiaus nebegalėjo tinkamai rūpintis mažyliu.

George'as yra trečiasis eilėje į sostą, po tėčio Williamo ir senelio Charles. Jo karališkasis titulas, kai jis juo taps, bus George VII ir tai bus 43 -asis Didžiosios Britanijos monarchas.

Nuotraukų galerijoje - karališkosios šeimos pirmosios minutės N. Zelandijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis