Nėštumo virusas siaučia tarp „bohemiečių"

Ateinantį savaitgalį minėsime Motinos dieną. Nė vienam iš mūsų nereikia pasakoti, kad mama - svarbiausias žmogus kiekvieno gyvenime. Bet, kartais net nesusimąstome, kiek mamų mus iš tiesų supa: žmonos, seserys, draugės, - visos jos mamos!

Tad svarbu neatidėlioti ir kiekvienai iš jų pradėti rinkti dovaną! Net ir mažiausias dėmesio krislelis yra atsidėkojimas joms už nepaliaujamą darbą. Juk jos atsisako savo malonumų tam, kad jų vaikai užaugtų stiprūs, dori ir laimingi.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Nėštumo metu verslą įkūrusi kaunietė nepabijojo iššūkių
Karališkoji šeima su mažuoju princu George'u baigė savo vizitą

Be mamų mes niekada nebūtume tokie, kokie esame suaugę. Vis dėlto mūsų gyvenimo tempai ir įtampa dažnai mus priverčia primiršti svarbiausius žmones - atrodo, kad jie bus su mumis amžinai, atrodo, kad dar viską kartu suspėsime, o iš tiesų laiko pabūti ir pasidžiaugti kartu niekada nėra per daug.

Artėjant „Visos jos tokios" spektakliams, tarp repeticijų į parduotuves ieškoti dovanų išspruko ir „bohemiečiai". Įdomu, kad net trys iš jų šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo! Tad pasidomėjome, kur jie patys perka ir renka dovanas savo mylimiausiems žmonėms.

Rafailą Karpį sutikome apsuptą knygų. Būsimasis tėtis sakėsi nemažai knygų pirksiantis savo žmonai ir greitai - jaunajai mamai. Knyga, - vienas iš nedaugelo šiandien likusių būdų pabėgti nuo kasdienio skubėjimo. Niekas geriau neįtraukia ir nepriverčia taip laisvai veikti vaizduotės, kaip gera knyga. O kokios knygos labiausiai patinka Rafailui? Štai jo penketukas, galbūt jame ką nors atrasite ir jūs: M. Bulgakovo „Meistras ir Margarita", R. Bradbury „Sudie, vasara", S. Lennon „John", J. Irving „Pasaulis pagal Garpą", K. Sabaliauskaitė „Silva rerum III".

Viktorija Miškūnaitė užsuko į juvelyrikos parduotuvę. Jauna dviejų vaikų mama bei įtemptu grafiku dirbanti solistė pati labai mėgsta papuošalus ir nepraleidžia progos savo auskarų kolekcijos praturtinti po ar net prieš kiekvieną svarbesnį koncertą. Juk ir merginoms kartais reikia „realių" priežasčių naujiems pirkiniams. Čia dovanos ji ieškos ir mamai, jai patinka ryškūs bei įspūdingi juvelyrų darbai.

Kostas Smoriginas - išskirtinių dovanų gerbėjas. Jį užtikome kvepalų parduotuvėje. Čia Kostas susipažino su išskirtiniais ir netradiciniais kvapais, kurių nežymi populiarūs prekių ženklai, čia galima rasti tik retus ir rafinuotus kvapus tų kvepalų gamintojų, kurių parfumerija, lyg geriausių kompanijų haute couture kolekcijų drabužiai, kuriama pažangiausiomis technologijomis Paryžiuje, Milane, Niujorke, Londone. 

Parfumerijos ekspertės padedamas Kostas išbandė gausybę skirtingų ir originalių kvapų, tikriausiai vieni iš jų taps puikia dovana jau greitai trijų vaikučių mama tapsiančiai, jo žmonai Dainorai.

Tadas Girininkas siūlė nepamiršti, jog prie kiekvienos dovanos verta pridėti bent vieną gėlės žiedą. Juk gyvų gėlių kvapas visuomet praskaidrina nuotaiką. Gerberos, tulpės ir orchidėjos - Tado gražiausių žiedų pasirinkimas.

„Mamos diena man yra labai svarbi. Mama - žmogus, kuris visą gyvenimą ypatingai rūpinasi savo vaikais. Dabar, kai pats turiu sūnų ir laukiame dar vieno vaiko, nuo pat pradžių mokau mylėti ir gerbti mamą. Be to ir pats matau koks tai gražus, stiprus, glaudus ir ypatingas ryšys, užsimezgantis nuo pat gimimo.", pasakojo Tadas.

Na, o visas „bohemiečių" kolektyvas, žinoma siūlo mamas pakviesti į spektaklį „Visos jos tokios", vyksiantį gegužės 1, 2, 4 dienomis. Vasariškas, pakylėtas ir šviesus renginys užburs ir vienam vakarui leis persikelti į saulėtąją Italiją, o V. A. Mocarto kūrinys pasakos intriguojančią istoriją. Visų, apsilankusiųjų tiketa.lt „Visos jos tokios" puslapyje laukia didžiulis siurprizas - dovana mamoms. Kokia? Sako geriau vieną kartą pačiam pamatyti, nei...

VCO inf.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis