K. Middleton atskleidė mieliausią kelionės nuotrauką

Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton kelionės po Australiją bei Naująją Zelandiją metu karališkasis kūdikis buvo įamžintas ne vieną kartą. Grįžus po vizito namo, aiškėja ir nuotrauka - favoritė, kuri labiausiai patiko Kate Middleton.

Kai karališkoji pora pradėjo vizitą po Australiją ir Naująją Zelandiją, princui George'ui buvo aštuoni mėnesiai (jo metu suėjo 9 mėnesiai). 

Reuters/Scanpix

Iki tol neturėjome progos pamatyti, kaip mažasis princas žaidžia, kaip jį tėvai rengia, kiek dantukų jau išdygo, pagaliau įdėmiai įsižiūrėti ir paspėlioti, į ką gi panašus būsimasis sosto įpėdinis - į mamą ar tėtį. 

Vida Press

Kelionės metu visa tai galėjome įvertinti ir pamatyti patys.

Reuters/Scanpix

19 dienų truko princo Williamo ir jo šeimos vizitas. 

Vida Press

Per šį laiką galėjome džiaugtis ir karališkojo kūdikio nuotraukomis - princas su tėvais lankosi zoologijos sode, žaidžia su kitais mažyliais nevyriausybiniame dienos centre. 

AFP/Scanpix

Princas George'as juokiasi mamai ant rankų, princas George'as nerimauja, princas George'as išdykauja ir vaikiškai koketuoja...

AP/Scanpix

Šiandien paaiškėjo, kuri sūnelio nuotrauka iš ilgos kelionės Kembridžo kunigaikštienei Catherine Middleton yra pati mieliausia. Štai ši Naujosios Zelandijos Simono Woolfo nuotrauka, kuri buvo padaryta balandžio 9 dieną Velingtone, labiausiai suvirpino kunigaikštienės širdį. 

Užfiksuota motiniškai intymi akimirka, kai kūdikis meiliai priglunda prie mamos ir mažomis rankutėmis ją apsikabina.

Sipa Press/Scanpix

Apie tai žiniasklaidai pranešė pats fotografas, kuris karališkajai porai, baigiantis vizitui, padovanojo visą pluoštą jų fotografijų iš kelionės po Australiją bei Naująją Zelandiją.

Visiškai pritariame Kate Middleton pasirinkimui, minėtoji foto iš tiesų yra labai šilta ir jauki, atspindinti motinystės esmę, kad ir kokia ji bebūtų - karališkoji ar paprasta.

Tuo tarpu naudodamiesi proga norime jums parodyti dar vieną nuotrauką, kurią užfiksavo fotografų akis - kandidatė į karališkos šeimos marčias, pasipuošusi marškinėliais "Vesk mane, George'ai". Jei būtų "keisčiausios" vizito nuotraukos rinkimai, tai galėtų būti rimta kandidatė.

AFP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis