Robbie Williamsas pasigyrė vėl tapsiąs tėčiu

Garsusis britų dainininkas Robbie Williamsas jau seniai nebėra "blogas berniukas". 40 -metį atšventusi popmuzikos žvaigždė - mylintis vyras ir tėtis. Kol kas vienos dukrytės, bet, panašu, netrukus - jau dviejų vaikų.

Dainininkas savo meilę pirmagimei Teddy yra išreiškęs įvairiais būdais - tuoj po gimimo paviešindamas mielų nuotraukų savo socialiniame tinkle, pagaliau - išsitatuiruodamas ant rankos meškutį su T raide.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip užauginti laimingą vaiką, net jei esate be galo užsiėmę tėvai?
Mano gimdymas Švedijoje: gimdymo planas ir "baisiai" gražus gydytojas

Vida Press

2012 metų rugsėjo 19 -ąją jam ir žmonai aktorei Aydai Field gimė mergaitė. Pirmagimę pora pavadino Theodora Rose Williams, tačiau sutrumpintai ją vadina Teddy.

Vida Press

Šiandien Robbie Williamsas savo socialiniame Twitter tinkle pasigyrė, jog jo dukrytė netrukus taps vyresniąja sesute. Daugiau detalių apie galimą antrąjį jo žmonos Aydos nėštumą nėra pateikta.


Pora gyvena Niujorke, nors mažylė gimė vienoje Londono ligoninių. Robbie Williamsas savo muzikinę karjerą pradėjo vaikinų grupėje „Take That" dar 1990 metais. Šiai iširus tęsė solinę karjerą.

Vida Press

2013 -aisiais Robbie Williamsas koncertavo Taline, kur į įspūdingą šou buvo parduota apie 60 tūkst. bilietų. Kaip juokavo koncerte dalyvavę lietuviai, trečdalis klausytojų buvo iš Lietuvos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis