Kaip Elena Puidokaitė - Atlanta lavina 6 metų dukrytę

Atlikėja Elena Puidokaitė, scenoje žinoma kaip Atlanta, kartu su šešiamete dukra Saule besiruošianti stojamiesiems egzaminams į vieną žinomiausių Lietuvos menų mokyklų, juokaudama save vadina taksiste.

„Kasdien vis kiti būreliai šiandien verčia dirbti taksiste ir vis minti, sukti naujus ratus aplink miestą, laukti, kol baigsis dukros užsiėmimai, o tuomet vėl gabenti ją namo.

Tai mūsų naujas etapas, kurio išvengti neįmanoma. Lavinimas prieš mokyklą padeda pastebėti, į kurią pusę vaikas krypsta. Todėl Saulei stengiuosi padėti pažinti kuo daugiau, parodyti viską, kas jai svarbu ir skatinti jos smalsumą", - atsidusdama, bet su šypsena LNK laidoje „Padėkime augti" šeštadienį, 9.30 val. atviraus dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Dviguba laimė: garsiojo sportininko šeimoje antrą kartą gimė dvynukai
"Nuogą" knygą parašiusi 4 vaikų mama nesigaili emigravusi iš Lietuvos

Penkti šešti vaiko gyvenimo metai, Elenos įsitikinimu, tas laikotarpis, kada reikia padėti vaikui išbandyti visas jį dominančias veiklas ir atrasti labiausiai tinkamą, pagal kurią bus galima pasirinkti ugdymą, o ateityje ir profesinę sritį.

DELFI / Tomas Vinickas

Nors Saulė lanko ir solfedžio, ir fortepijono, ir dainavimo pamokas, dar suspėja ir į šokius bei keramiką, mama vis dėl to linkusi manyti, kad dukra labiausiai linksta muzikuoti.

„Tai nė kiek nestebina, nes mūsų šeimoje išaugo ne viena muzikantų karta", - sako moteris. Ne kartą ir televizijos žiūrovams teko išvysti atlikėją, įvairiuose projektuose dainuojančią kartu su dukrele. Jau šio šeštadienio „Padėkime augti" laidoje žinoma dainininkė papasakos, kas jos nuomone yra svarbiausia priešmokyklinukui, ir kokios, jos nuomone, yra svarbiausios vaiko geros savijautos formulės dalys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis