E. Bžeskas: dukrytė – prasmingiausias mano gyvenimo projektas

Garsiam prodiuseriui ir menininkui Egmontui Bžeskui ši Tėvo diena pirmoji. Pernai liepą jis su žmona Reda susilaukė dukrytės Amelijos. Šiuo metu Kanaruose su šeima poilsiaujantis vyras teigia, kad ši Tėvo diena jam itin reikšminga, o sveikinimų reikia nusipelnyti.

„Ar švęsiu Tėvo dieną, priklausys nuo mano mergaičių. Tik žinau, kad sveikinimus reikia užsitarnauti“, - apie planus pirmą birželio sekmadienį pasakojo E. Bžeskas.

Šiais metais jam ši diena ypatinga – su dukters gimimu gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Įspūdingos foto iš gimdymo: kaip atrodo vyrai, ką tik tapę tėčiais?

9 žinomi Lietuvos vyrai, kuriems ši Tėvo diena - pirmoji

„Anksčiau gyvenome dėl savo poreikių, o dabar dėl dukrytės. Jai gimus linksmybės vakarėliuose, klubuose liko kažkur už nugaros. Mano gyvenimui atsirado tikslas ir prasmė. Amelija yra pats gražiausias ir prasmingiausias mano gyvenimo projektas“, – apie pokyčius gimus dukrai pasakojo vyras.

Asmeninio archyvo nuotr.

Garsiam prodiuseriui, sukūrusiam grupę „69 danguje“, šiuo metu svarbiausia šeima.

„Jaučiu atsakomybę ir vedu savo šeimą už rankos. Esu gerbiamas šeimoje, lygiai taip pat gerbiu ir myliu savo mergaites. Turiu puikią žmoną, kuri palaiko mano naujas gyvenimo idėjas ir protingai pasuka tam tikrus sumanymus. Kūrybinį įkvėpimą gaunu iš mūsų žaviosios Amelijos“, - pasakojo E. Bžeskas.

Tėvystė vyrui nėra sunki ir turinti minusų. Tačiau, pasak jo, tėvu tapo jau subrendęs ir pasirengęs tam.

„Tapęs tėvu jaučiuosi pakylėtas, kažką daugiau nuveikęs. Tai puikus jausmas! Tikra nesamonė, kad tėvystė vargina ar sukelia nepatogumų. Atvirkščiai – visiems rekomenduoju susilaukti vaikų“ – tėvystės džiaugsmais dalijosi E. Bžeskas.

Egmontas ir Reda Bžeskai
Egmontas ir Reda Bžeskai
DELFI / Šarūnas Mažeika

Anksčiau žinomas vyras yra sakęs, kad draugai jį gąsdino, jog susilaukus vaikų pablogės santykiai su žmona, su vaiku bus sunku ir gyvenimas atrodys nemielas. Tačiau realybėje nieko panašaus nenutiko – gyvenimas tik gerėja.

„Galiu drąsiai pasakyti, jei tėvais tampi tada, kai laikas, jeigu šalia yra TAS žmogus, jei jį myli ir jautiesi mylimas, tave palaiko visi, tada nutinka atvirkščiai. Tėvystė – tai šventė. Nežinau, ką mes anksčiau veikėme be savo dukrytės?“ – atviravo E. Bžeskas.

Dar iki tampant tėvais, Egmontas ir Reda atvirai pasakojo, kad sukūrę šeimą ėmė galvoti apie vaikus, o triukšmingus vakarėlius vis dažniau ėmė keisti ramūs pasisėdėjimai namuose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis