Tėvai surengė fotosesiją gimdoje mirusiam kūdikiui (FOTO)

Mažylė Monroe turėjo gimti už kelių dienų. Jos nekantraudamas laukė penkerių metų broliukas, mama Emily ir tėtis Richardas. Tačiau vieną rytą mažylės gyvybė netikėtai užgeso.

Tą rytą Emily kaip įprastai į darbą išlydėjo vyrą, paruošė pusryčius sūnui, sau išsivirė avižų košės ir puodelį silpnos kavos. Paprastai išgėrus kavos gimdoje imdavo intensyviai krutėti ir spardytis Monroe. Tik tą rytą mama judeių taip ir nesulaukė. Ji keitė padėtis, krutino pilvuką, tačiau tai nedavė jokio atsako.

Sunerimusi Emily paskambino vyrui, sūnų paliko kaimynės priežiūrai, o pati išskubėjo į ligoninę. Deja, čia gydytojai aptiko, kad mažylės širdis jau nebeplaka – virkštelė per stipriai apsivijo kaklą. Emily buvo paiūlyta rinktis: gimdyti pačiai ar Cezario pjūvį. Moteris pasirinko pastarąjį.

Emily nenorėjo gimdyti viena, todėl jai buvo pasiūlyta atvykti kitą rytą. Moteris sulaukė vyro ir kartu nusprendė, kad nori turėti bent menką prisiminimą apie savo dukrytę. Geriausias prisiminimas – nuotraukos.

Mama buvo pernelyg sugniuždyta, todėl kūdikių fotografę surado jos draugė. Fotografė atvyko prieš pat Cezario operaciją ir įamžino Monroe gimimo akimirkas. Taip pat ji buvo šalia visas devynias valandas, kurias tėvai praleido su savo kūdikiu.

Po fotosesijos fotografė sakė, kad tai buvo emociškai pats sunkiausias darbas per visą jos gyvenimą. Kupinas švelnumo mirusio kūdikio nuotraukas tėvai noriai dalinasi su kitais, taip pagerbami jos atminimą.

Visas nuotraukas galite pamatyti ČIA.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis