Filme "Gustavo nuotykiai" žinomas aktorius įkūnys keistuolį atsiskyrėlį

Spalį Lietuvos kino teatrus pasieksiančiame vaidybiniame animaciniame filme „Gustavo nuotykiai" kūrėjai žiūrovams nepašykštėjo įdomių pažinčių su laidoje „Gustavo enciklopedija" dar neregėtais personažais. Vienas paslaptingiausių juostos herojų - kapitonas Nemo, tiesa, kiek kitoks, nei jo bendravardis iš žymiojo Jules'o Verne'o romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu".

Remigijaus Sabulio herojus kapitonas Nemo „Gustavo nuotykiuose" skrodžia kosmoso erdvę ir ilgisi šprotų

Kviečiame sužinoti įdomiausias detales apie iki šiol tebegyvuojantį ir visatos paslaptis puikiai pažįstantį kapitoną Nemo, kurį filme „Gustavo nuotykiai" įkūnijo kino ir teatro aktorius bei režisierius Remigijus Sabulis.

KVIEČIAME:
KONKURSAS: laimėkite firminę filmo "Gustavo nuotykiai kuprinę"

"Tauras Films"

Kapitono Nemo dosjė iš jo paties lūpų:

Vardas. Tikrasis vardas - Tipusahib.

Amžius. Didžiulė ir neatskleidžiama paslaptis.

Gyvenamoji vieta. Kosminis povandeninis laivas "Nautilus" ir visa visata.

Mano šūkis. Pažanga už laisvę!

"Tauras Films"

Ką privalai apie mane žinoti. Nuo to laiko, kai apie mane rašė mesjė Žiulis, „Nautilus" nuplaukė toli gražu ne 20 tūkstančių mylių po vandeniu. Neabejoju jūsų kompetencija, bet leisiu sau priminti, kad per milijonus metų žmonija tesugebėjo pažinti tik 15 procentų povandeninio pasaulio. Mes gi su manuoju laivu „Nautilus" seniai peržengėme ir 100 procentų ribą.

Bendra charakteristika. Kapitonas Nemo slapstosi nuo paparacų ir nenori būti aptiktas jokių žmonių. Laisvalaikiu jis noriai varto gerai pažįstamą knygą „Gustavo receptai" ar klausosi vargonų muzikos. Pietums, pusryčiams ir vakarienei kapitonas valgo kosminį maistą, bet labai ilgisi konservuotų šprotų.

"Tauras Films"

Remigijus Sabulis apie vienatvę pasirinkusį savo personažą:

„Turbūt, kaip ir visus „Gustavo nuotykių" personažus, manąjį kapitoną Nemo galima pavadinti keistuoliu. Jis keliauja pats vienas, yra visiškai atsiskyręs nuo visuomenės ir turi didžiulį tikslą. Jis svajoja apie geresnę žmoniją be karų ir pykčių. Visa tai daug pasako apie jo asmenybę. Maniškis Nemo visai kitoks nei tas kapitonas, kuris kadaise gimė J.Verne'o vaizduotėje. Sakyčiau, knygoje kapitonas Nemo paslaptingesnis, o filme jis ne toks rimtas ir išlaikytas. Jis protingas, tačiau turi humoro jausmą, mėgsta pašmaikštauti. "

"Tauras Films"

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija", virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais", į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Filmo anonsas:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis