Šeštą mėnesį nėščia Monako princesė: o kur pilvas?

Monako karališkoji šeima laukiasi pirmosios atžalos. Šią savaitę viešumoje užfiksuota pora turėjo patenkinti smalsuolių dėmesį, tačiau žiūrovai nusivylė - šeštą mėnesį nėščia Charlene yra tokios pat figūros, kaip ir prieš mėnesį ar pusę metų.

Kartu su vyru Albertu Charlene dalyvavo kasmetėje šventėje, kuri kasmet vyksta Monako princesės Antuanetės parke.

Reuters/Scanpix

Tamsiai mėlyna suknele pasipuošusi pirmoji Monako ponia tuoj pat sulaukė smalsuolių žvilgsnių. Tačiau liauna moteris atrodo beveik taip pat, kaip ir prieš nėštumą. Šeštą mėnesį nėščia Charlene negali pasigirti dideliu pilvuku.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ką pasakyti draugei, sužinojus apie jos nėštumą
Negimusio vaiko nuotrauka tapo sensacija

Reuters/Scanpix

Kalbama, jog karališkoji šeima laukiasi dvynukų. Yra užsiminta ir apie jų lytį - du berniukai. Tačiau tai tėra spėlionės, nes šios informacijos Monako karališkosios šeimos atstovai nėra nei patvirtinę, nei paneigę.

Reuters/Scanpix

Karališkoji Monako šeima gegužės pabaigoje oficialiai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino nėštumo faktą, pasidžiaugė naujiena ir paskelbė, jog naujagimis turėtų gimti iki kitų metų pradžios.

Reuters/Scanpix

Pora susituokė 2011 metų liepos mėnesį ir nuo tol buvo spėliojama, kada iš Pietų Afrikos kilusi princo žmona padovanos sosto įpėdinį.

Princas Albertas jau turi du vaikus iš nesantuokinių santykių - 22 -metų dukrą Jazmin ir 10 - metį sūnų Alexandre.

Monako kunigaikštystė yra antra pagal mažumą visame pasaulyje po Vatikano valstybės. Po santuokos buvusi sportininkė Charlene turi karališką titulą - Jos Didenybė Monako princesė.

Sipa Press/Scanpix

Su žmona Charlene Wittstock princas Albertas pirmą kartą susitiko 2000 metais Sidnėjaus olimpiadoje, kur ji, būdama profesionalia plaukike, atstovavo Pietų Afriką. Kaip pora jie oficialiai debiutavo 2006 metais.

Sipa Press/Scanpix

Šiuo metu princui Albertui yra 56 metai, jo žmonai Charlene - 36 metai.

Parsisiųskite Tavovaikas.lt programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis