Kokios vaikų šukuosenos dabar madingos? FOTO

Tiek didelė, tiek maža dailiosios lyties atstovė plaukų šukavimui turėtų skirti ne mažiau laiko nei savo aprangos pasirinkimui. Ne veltui prancūzės sako: „Jeigu nepatinka atvaizdas veidrodyje, tiesiog išplaukite galvą". Spaudos ir interneto platybėse mirgant straipsniams apie garderobo keitimą, „Pukio" kirpyklėlės meistrai, savo ruožtu, taip pat rekomenduoja atnaujinti vaikučių šukuosenas bei pasisemti idėjų jų darymui.

Paprastumas

Pirmiausiai norėtumėme priminti, kad paprastumas - tai tas principas, kuriam šiandien paklūsta visos madingos šukuosenos. Tad pateikiame keletą paprastai padaromų vaikiškų šukuosenų variantų, kuriuos iliustravome rudeniškomis fotosesijos nuotraukomis.

Ryškus šoninis plaukų skyrimas

Šį rudenį pagrindinis šukuosenų akcentas mergaitėms - ryškus šoninis plaukų skyrimas. Taip atskyrus plaukus, išgauname „dirbtinius kirpčius", kuriuos siūlytumėme derinti su įvairiomis šukuosenomis (pavyzdžiui, dideliu pūstu arba mažu glotniu kuoduku), pynimais aplink galvą arba tiesiog palaidais plaukais.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vos gimę berniukai ir mergaitės elgiasi kitaip: akivaizdžiausi skirtumai
Kokiuose maisto produktuose yra daugiausia geležies?

Vaikų fotografė Rasa Ražanienė, „Fotoalias“, rūbeliai – „Next“.

Šlapių plaukų efektas

Berniukai ateinantį 2014 - 2015 metų rudens/žiemos sezoną galės lengviau atsikvėpti, nes genialumas slypės paprastume. Panašiai kaip ir mergaitės, jie neturėtų pamiršti apie ryškų šoninį skyrimą, kuris, beje, dominavo ir praeitame sezone.

Vaikų fotografė Rasa Ražanienė, „Fotoalias“, rūbeliai – „Next“.

Tačiau šį kartą, skyrimą dar labiau pabrėžti galėtų šukuosenai suteiktas „šlapių plaukų efektas" (plaukučių papildomai šiaušti daugiau nebereikia).

Glotnus sušukavimas

Be to, tvarkingumo Jūsų berniuko šukuosenai taip pat suteiks glotniai šukuojami plaukučiai į šoną arba vos per viršų. Tokiam šukavimui išgauti, rekomenduotumėme naudoti plaukų sviestą arba želė.

Ilgis - nesvarbus

Plaukų ilgis didelės reikšmės neturės: jie gali būti tiek trumpi (3 - 5 cm), tiek ilgi (10 - 15 cm).

Vaikų fotografė Rasa Ražanienė, „Fotoalias“, rūbeliai – „Next“.

Ateinant šaltajam sezonui, pagrindinį dėmesį reikėtų sukoncentruoti į sveikų plaukų puoselėjimą, jų apsaugą bei estetinę išvaizdą. Vertėtų nepamiršti, kad paprastumas žmogų puošia, o sudėtingus šukavimo būdus palikti ypatingoms progoms!

Parsisiųskite Tavovaikas.lt programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis