Lemtinga klaida: baltaodei gimė juodaodis vaikas

Neįtikėtina istorija, nutikusi vienai amerikietei: pasinaudojusi spermos banko duomenimis, ji pagimdo juodaodę mergaitę.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Darželio auklėtoja: į mus žiūri kaip į nosių ir užpakalių šluostytojus
Agnė savo nėštumą įamžino originaliai: pamatykite patys

Jennifer apie tai nežinojo ir ramiai sau laukė būsimo vaikelio. 2012 balandį, kai ji buvo nėščia, nusprendė, kad norės brolio ar sesers būsimam vaikeliui, todėl kreipėsi į tą patį spermos banką, kad rezervuotų to paties išsirinktojo baltaodžio spermos kitiems vaikams. Šį kartą spermos bankas nieko nesupainiojo ir rezervavo baltojo žmogaus spermą. Taip pat supratę savo pirmąją klaidą, jie moteriai išsiuntė atsiprašymo laišką kartu su čekiu už klaidą. Tačiau šaukštai buvo jau po pietų.

Dėl spermos banko klaidos Jennifer Cramblett gimdė tamsiaodė mergaitė
AP/Scanpix

2012 metų rugpjūčio 21 -ąją Jennifer pagimdė Payton, gražią mišrios rasės mergaitę. Pora prisirišo prie mažylės, nors ir jaudinasi dėl to, kaip jai paaugus visuomenė priims ją, kitokios odos spalvos, gimusią baltaodžių šeimoje.

Jennifer duoda interviu žurnalistui savo namuose
AP/Scanpix

Nedidelėje bendruomenėje, turinčioje mažiau kaip 3000 gyventojų, išskirtinai baltaodžių, gyvenanti pora sako besijaudinanti dėl dukrytės ateities. Pati Jennifer, supratusi, kad yra homoseksuali, ne kartą jautė aplinkinių priešiškumą. Net jos tėvai niekada negalėjo visiškai priimti savo dukters homoseksualumo. Kartais Jennifer tai tiesiog nuslėpdavo nuo aplinkinių, o štai dukrytė savo odos spalvos niekada negalės nuslėpti, baiminasi ji.

36 metų Jennifer Cramblett pamilo savo dukrytę, tačiau vis tiek nusprendė paduoti spermos banką į teismą
AP/Scanpix

Kadangi mažylė turi juodus ir labai garbanotus plaukus, būdingus afrikiečiams, mama priversta vežioti ją kirptis į kitą miestą, kur gyvena juodaodžių žmonių, ir kirpykla apsiima kirpti mergaitę.

Šiandien moteris yra padavusi į teismą spermos banką dėl klaidos ir reikalauja kompensuoti patirtus materialinius bei moralinius nuostolius.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis