Po dviejų mėnesių tylos K.Middleton grįžta į viešumą

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Catherine Middleton laukia antrojo vaikučio. Prieš mėnesį paskelbus šią žinią, daugiau oficialių pranešimų šia tema nebuvo. Šiandien rūmai išplatino pranešimą, kuriame atskleidžiama daugiau detalių.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Tikra istorija: 7 kūdikius nešiojusi nėščioji atsisakė siūlomo aborto
Kaip namuose pasigaminti veiksmingų priemonių nuo peršalimo: pataria specialistė

Paskutinį kartą viešumoje nėščia princo Williamo žmona pasirodė rugpjūčio 5 -ąją. Nuo tada du mėnesius ji nedalyvavo jokiuose renginiuose, nes ją kankino didelė nėštumo toksikozė.

Priminsime, kad balandžio mėnuo karališkajai porai jau yra ypatingas - 2011 metų balandį jie susituokė.

Kalbant apie būsimo vaikelio lytį, kol kas nėra jokių oficialių naujienų. Priminsime, kad ir laukiantis pirmagimio, karališkoji šeima iš anksto nepranešė apie jo lytį. Tai, kad gimė berniukas, buvo sužinota tik liepos 22 -ąją, kai mažylis George'as išvydo pasaulį vienoje geriausių Londono ligoninių.

Reuters/Scanpix

Paskelbus apie antrąjį nėštumą, karališkosios šeimos nariai neišvengė klausimų apie tai. Princas Williamas apie tai paklaustas sakė, jog džiaugiasi būsimu vaikeliu, nepaisant, kad jo žmona šiuo metu jaučiasi prastai.

Princas Charles'as irgi pasisakė šiuo klausimu: „Esame sujaudinti. Nuostabus jausmas bus vėl tapti seneliu. Laukiu to ir tikiuosi, kad šįkart tai bus mergaitė". Šiuos George'o senelio žodžius prieš kurį laiką transliavo daugelis pasaulio žiniasklaidos priemonių.

Vida Press

Žiniasklaidoje šįkart pasirodo daug spėlionių, jog Kate šįkart laukiasi ne vieno, o kelių iš karto vaikučių. Kol kas ši versija nei patvirtinta, nei paneigta.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis