Tėčiu vėl tapęs Robbie Williamsas filmavo gimdančią žmoną ir viską paviešino VIDEO

Garsusis britų dainininkas Robbie Williamsas ką tik antrą kartą tapo tėčiu. Jam ir žmonai Aydai Field gimė berniukas. Robbie, kuris yra aistringas Twitterio vartotojas viso gimdymo metu nepaliovė dalintis naujienomis iš gimdymo savo socialiniame tinkle.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Robbie Williamsas surengė ypatingą šou, tokį, kuris nutinka kartą ar kelis kartus gyvenime - tapo tėčiu ir šį tapsmą fiksavo savo Twitter paskyroje.

Būtent šiame socialiniame tinkle žvaigždė pavasarį pasigyrė antrą kartą tapsiąs tėčiu.

Jo gerbėjai galėjo tiesiogiai sužinoti šviežiausias naujienas iš gimdymo, kuris pasibaigė sėkmingai - mažučio berniuko gimimu.

Robbie Williamsas filmavo ir žmonos sąrėmius, ir poilsio minutes, netgi stūmimo periodą ir viską publikavo internete. Tik viename epizode, kur dainininkas dainavo dainą iš filmo "Ledo šalis" ("Frozen") jo žmona Ayda neiškentusi supyksta "Ar tu baigsi dainuoti", tada Robbie jos atsiprašo ir nutyla. Akivaizdu, jog buvo minučių, kai gimdančiai Aydai buvo labai sunku ir jai nepatiko vyro juokeliai.

Pamatyti, kaip viskas vyko, galite ir jūs, vaizdo įrašuose viskas vyksta nuosekliai - nuo atvykimo į ligoninę iki paskutinio įrašo, kuriame besišypsantys tėvai dėkoja visiems už palaikymą ir sako, jog gimė berniukas:











Sveikiname garsiuosius tėvelius susilaukus sūnaus. primename, kad garsusis britų dainininkas Robbie Williamsas jau seniai nebėra "blogas berniukas". 40 -metį atšventusi popmuzikos žvaigždė - mylintis vyras ir tėtis.

2012 metų rugsėjo 19 -ąją jam ir žmonai aktorei Aydai Field gimė mergaitė. Pirmagimę pora pavadino Theodora Rose Williams, tačiau sutrumpintai ją vadina Teddy.

Šiandien šeimą papildė naujagimis berniukas.

Dainininkas savo meilę pirmagimei Teddy yra išreiškęs įvairiais būdais - tuoj po gimimo paviešindamas mielų nuotraukų savo socialiniame tinkle, pagaliau - išsitatuiruodamas ant rankos meškutį su T raide.

Robbie Williams, duktė Teddy
Robbie Williams ir duktė Teddy
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis