Po gimdymo pabudo iš komos: istorija, kuri sujaudins

Neįtikėtina istorija nutiko Floridoje (JAV). Spalio 15 dieną nėščioji Jenny Quiles pateko į avariją, kurios metu buvo sužeista ir nugrimzdo į komą. Tai, kas vyko po to, nustebino ir patyrusius medikus.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Nėštumo metu nutinka neįtikėtinų dalykų, pavyzdžiui...
Steigiamas darželis, kokio Lietuvoje dar nebuvo

Dvi savaites moteris išbuvo komoje, kol vieną dieną medikai pastebėjo, jog prasidėjo stiprūs gimdos  susitraukimai. Medikai, po ilgų pasitarimų, priėmė sprendimą gelbėti vaikučio gyvybę ir atliko moteriai cezario pjūvį, kurio metu gimė naujagimė. Iš karto po gimdymo Jenny pabudo iš komos!

Mažylei tėtis suteikė Angel Noemi vardą, norėdamas, kad angelai rūpintųsi šia mažyle ir jos mama. Ji šiuo metu yra intensyviosios terapijos skyriuje, nes gimė per anksti ir jai reikia medikų priežiūros. Tiesa, vaikų ligoninės atstovai sako, kad mergaitė yra stabilios būklės ir jaučiasi gerai. Net labai gerai, žinant, kad ji gimė neišnešiota, o jos tikroji gimimo data turėjo būti gruodžio pradžioje. Deja, jos mamos būklė kol kas nėra gera. Nors ji jau nebe komoje, dėl daugybės sužalojimų grėsmė jos gyvybei išlieka. Kol kas moteris nejudina nei kojų, nei rankų, nekalba, tačiau tai, kad reaguoja į aplinką, patvirtina užsimerkdama arba atsimerkdama.

Nors ši istorija kol kas dar neturi laimingos pabaigos, tai, kas nutiko gimdymo metu, yra tikras stebuklas. Dvi savaites išbuvusi komoje, moteris pabunda tada, kai užgimsta jos vaikelis!

Kad tai yra iš tiesų neeilinis įvykis medikų darbe, patvirtina ir Jenny gydanti gydytoja Jennifer Gilby. Ji džiaugiasi, kad pavyko išgelbėti naujagimę, jai belieka augti ir sustiprėti. Medikė tikisi, kad mergaitės motina taip pat pasveiks.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir lapkričio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis