Kokių dovanų ir staigmenų TAVO VAIKAS paruošė jums parodoje "Vaikų šalis"

"Tavo vaikas" komanda, apimta malonaus jaudulio, jau daugybę metų ruošiasi didžiausiam pasimatymui. "Litexpo" parodų centre lapkričio 21 -23 dienomis vykstančioje parodoje "Vaikų šalis", kaip ir kasmet, tikimės susitikti su žurnalo skaitytojais – dideliais ir mažais, esamais ir būsimais. Jūs – mūsų įkvėpimas. Į pasimatymą ateisime ne tuščiomis – atsinešame daugybę dovanų Jums!

Parodoje "Vaikų šalis" TAVO VAIKAS visas tris dienas įsikurs jaukiame stende, į kurį kviečiame užsukti visus ir visas. Jis įsikūręs labai patogioje vietoje, pamatysite mus iš karto!

Didžioji mūsų staigmena - galimybė "pasimatuoti", kaip jūsų vaikas (o ir jūs) atrodytumėte žurnalo "Tavo vaikas" viršelyje. Interaktyvios programos pagalba visi norintys galės atsidurti "Tavo vaikas" viršelyje, o vėliau nuotrauką rasti "Tavo vaiko" Facebook'e. 

Fotografavimasis "Tavo vaiko" viršeliui - smagi atrakcija, kurią prisiminsite ilgai
DELFI / Kiril Čachovskij

Nėščiosios, kurios užsuks pas mus į stendą, gaus malonią staigmenėlę. Ji bus ir skaitoma, ir kvepianti, tad patiks ir tiks kiekvienai būsimai mamytei.

Dėmesio, tėčiai, esamieji ir būsimieji! Mielą dovanėlę įteiksime kiekvienam mums nusišypsojusiam tėčiui.

Slaptažodį žinai - dovanų nusipelnei! Kiekvieną rytą (penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį) "Tavo vaikas" Facebook'o profilyje štai ČIA ieškokite naujo slaptažodžio.

Žurnalo vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė (dešinėje) ir prenumeratos skyriaus specialistė Alfreda
DELFI / Kiril Čachovskij

Kiekvieną dieną pirmieji 20 parodos lankytojų, aplankiusių "Tavo vaikas" stendą ir pasakiusių slaptažodį, gaus po mielą dovanėlę!

PRENUMERATA

Parodos metu paruošėme ypatingą prenumeratos pasiūlymą, kuris jus maloniai nustebins. Be to, visi, parodoje užsiprenumeravę žurnalą "Tavo vaikas" metams, gaus puikų dovanų mažyliui rinkinį.

Visi parodoje užsiprenumeravę žurnalą "Tavo vaikas" metams, dalyvauja loterijoje. Vieno laimingojo prenumeratoriaus – jį išrinks speciali programa – laukia didysis prizas - "Cybex Solution" automobilinė kėdutė, skirta vaikučiui nuo 15 iki 36 kg. Didžiojo prizo steigėjas - "Mini Mood".

KAS KUR KADA

Data: lapkričio mėn 21-23 dienomis

Vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Laisvės pr. 5, Vilnius

Parodos darbo laikas:
Penktadienis, lapkričio 21 d. 10:00 - 19:00 val.
Šeštadienis, lapkrIčio 22 d. 10:00 - 19:00 val.
Sekmadienis, lapkričio 23 d. 10:00 - 17:00 val.

Šiemet VAIKŲ ŠALIS švęs savo 20-ąjį gimtadienį. Visų gimtadienio svečių šeštadienį 13 val. lauks tortas, balionai, staigmenos ir pramogos!

Iki susitikimo!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis