Kalėdos 2014: vaikų geidžiamiausių LEGO žaislų TOP 10

Kasmet tūkstančiai vaikų nekantriai laukia Kalėdų, tikėdamiesi po egle rasti savo svajonių žaislą. Iki švenčių likus vos keletui savaičių tėvai bei seneliai karštligiškai ieško dovanų iš savo vaikų ar anūkų pageidavimų sąrašo ar bando įminti slapčiausius jų norus.

Rinkdami žaislą savo vaikams, Lietuvos pirkėjai ypač atidžiai vertina kokybę, patvarumą ir ilgaamžiškumą, kad juo vėliau galėtų žaisti ir mažesni broliukai ar sesutės.

Vieni geidžiamiausių žaislų, apie kuriuos laukdami Kalėdų svajoja vaikai - LEGO kaladėlių rinkiniai.

Mažiausiems - motoriką lavinantys žaislai

LEGO asortimente - platus spalvotų kaladėlių rinkinių pasirinkimas įvairaus amžiaus vaikams. Prieš šventes dažnai žaislų parduotuvėse lankosi tėveliai, besidairantys Kalėdinių dovanų savo vaikams ir besidomintys, kaip išrinkti tinkamiausią žaislą.

Pirmiausia specialistai rekomenduoja atsižvelgti į vaiko amžių. „Patiems mažiausiems vaikams tinka žaislai, lavinantys jų motoriką, padedantys pažinti įvairias spalvas ir formas", - pažymi Eglė Eidukevičiūtė, LEGO rinkodaros vadovė Baltijos šalims.

1,5 - 5 m. amžiaus vaikams - skirti LEGO DUPLO rinkiniai, kurie supažindina mažylius su įvairiomis spalvomis, formomis ir suteikia galimybę sukurti pačius įvairiausius statinius: namelius, laivus, žvėrelius ir net gardumynus, tokius kaip ledai ar užkandžiai iškyloms.

Mergaitėms - vaizduotę ir kūrybiškumą skatinantys rinkiniai

Nuolat augantis spalvotos ir įvairios LEGO FRIENDS kaladėlių kolekcijos populiarumas liudija, jog ir mergaitės pamėgo konstruoti: kurti namus, prekybos centrą ar statyti kruizinį laivą. "LEGO FRIENDS linijos rinkiniai suteikia galimybę mergaitėms susikurti savo įsivaizduojamą spalvingą žaidimų pasaulį", - teigia E.Eidukevičiūtė.

Berniukams - veiksmo ir nuotykių kupini žaidimai

Berniukai nuolat svajoja būti policininkais ar gaisrininkais, juos žavi veiksmas ir nuotykiai, tad jų geidžiamiausių žaislų sąraše - LEGO CITY, LEGO CHIMA ar LEGO STAR WARSTM serijos rinkiniai.

Nekantriai Kalėdų laukiantiems vaikams vienas perkamiausių siurprizų, šio sezono naujiena - LEGO advento kalendoriai. Jų šiemet yra net 3 rūšių: LEGO FRIENDS, LEGO STAR WARSTM ir LEGO CITY.

2014 m. vaikų geidžiamiausių LEGO žaislų TOP 10

1. Maži vaikai žavisi kačiukais, šuniukais ir kitais mielais gyvūnėliais. LEGO DUPLO kaladėlių gyvūnėliai - tai kelionė į gyvūnų pasaulį, skirta 1,5-5 m. amžiaus mažyliams. Kaladėlė prie kaladėlės - ir štai pirmasis mažojo konstruktoriaus kūrinys: gal tai kačiukas, gal žirafa, o gal visai dar nematytas gyvūnas?

2. LEGO DUPLO laivas - rinkinys smalsiems kūrėjams ir jų mažiems piršteliams. Laivo konstravimas - tai tik viena žaidimo dalis. Dar smagiau išbandyti, kaip laivas plūduriuoja vonioje, o juo į neaprastą kelionę leidžiasi meškiukas ir kiškutis. Maudynės vonioje su šiuo laiveliu taps dar linksmesne pramoga!

3. LEGO CITY policijos nuovada - geidžiamiausias berniukų, besižavinčių nuotykių kupinu policininko darbu, rinkinys. Jame yra viskas, ko reikia sėkmingai blogiukų gaudymo operacijai: policijos automobiliai, sraigtasparnis, motociklas ir net „saugus" kalėjimas.

4. Spalvingas LEGO FRIENDS Hartleiko prekybos centras su daugybe parduotuvių, kavinėmis ir net SPA centru kūrybiškoms mergaitėms suteikia didelį malonumą kurti: statyti, rengti madų pasirodymus ir į juos pakviesti keturias mažas drauges - Emą, Stefani, Sofiją ir Juliją.

5. Technika ir automobiliais besidominčiam berniukui LEGO TECHNIC Hotrod serijos lenktyninės mašinos monstrai - tai svajonių dovana. Patobulintas LEGO TECHNIC Hotrod modelis su atviru varikliu ir tikroviškomis detalėmis gali iš automobilio monstro virsti lenktyniniu automobiliu. Viskas priklauso nuo jo savininko fantazijos!

6. LEGO FRIENDS rinkinys gelbėjimo operacija ant džiunglių tilto žada daug nuotykių mergaitėms. Džiunglėse ant seno kabančio tilto pavojuje atsidūrė mažas meškiukas. Visa, ko reikia skubiai pagalbos operacijai, mažoji gelbėtoja ras rinkinyje: džipas, sraigtasparnis, pirmosios pagalbos neštuvai bei dviejų draugių figūrėlės.

7. Žvaigždžių karų gerbėjai tikrai nenusivils po Kalėdų egle radę naują LEGO STAR WARSTM rinkinį. Su sukilėlių erdvėlaiviu „Vaiduoklis", kuris turi 360 laipsnių kampu besisukantį šaudymo bokštą, ir penkiomis naujomis mini figūrėlėmis - Ezra Bridger, Kanan Jarrus, Hera Syndulla, Zeb Orrelios ir desantininku - galima surengti veiksmo kupiną ataką prieš blogio imperiją.

8. LEGO FRIENDS Olivijos namas - tai rinkinys mergaitėms, mėgstančioms žaisti namus. Pastatyti ir įrengti namą Olivijai, kuriame ji galės gyventi su savo mama, tėčiu, mažu kačiuku ir pakviesti į svečius kitus LEGO draugus - smagus užsiėmimas kūrybingoms mergaitėms.

9. LEGO CHIMA Vardy ledo sklandytuvas-grifas - tai personažas iš fantastiško Chima pasaulio, kuriam kilo pavojus, o jį išvaduoti gali tik narsūs, nuotykių trokštantys berniukai. Chima užšaldė priešistoriniai ledo kariai. Priešą įveikti gali tik susivienijusios gyvūnų gentys, stojusios į mūšį „Ugnis prieš ledą".

10. Tai bent kelionė laukia su draugais Mia, Maja ir Endriu LEGO FRIENDS Delfinų kruiziniu laivu! Juo galima įveikti vandenynus ir jūras mėgaujantis saule ant denio, o pasiekus Švyturio salą, apiplaukti ją vandens motociklu. Kelionėje laukia daugybė kitų pramogų laive - vaišės ant kapitono tiltelio ir delfinų safaris.

Užsakymo nr.: PT_66590926

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis