2 garsūs vyrai taps tėvais ir apie tai pranešė netradiciniu būdu (FOTO, VIDEO)

Kaip pranešti artimiesiems, draugams, kad laukiatės vaikelio? Šiais technologijų laikais vis labiau tampa populiaru ir madinga apie nėštumą pranešti socialiniuose tinkluose. Pirmąją 2015 metų savaitę taip pasielgė net du žinomi vyrai.

Reperis Macklemore'as (tikroji pavardė Ben Haggerty) su sužadėtine Tricia Davis apie tai, kad laukiasi pirmagimio, pranešė labai neįprastu būdu. Jie nufilmavo savo apsilankymą ultragarso kabinete ir vaizdo įrašą išplatino socialiniuose tinkluose.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip dvynius sekasi auginti Alai Pugačiovai ir Maksimui Galkinui
Dviejų vaikų mama imasi Lietuvoje neįprasto verslo


Grammy laimėtojas vaizdo įrašo pradžioje prisipažįsta, kad žengti tokį žingsnį paskatino paskutiniuoju metu girdimi gandai apie jo mylimosios nėštumą. Norėdama išsklaidyti visus gandus ir galimas spekuliacijas, pora viešai prisipažįsta, kad taip, jie taps tėvais.

Macklemore'as su sužadėtine Tricia
Vida Press

2013 metais susižadėję, iki tol septynerius metus draugavę, jie pirmagimio susilauks šių metų gegužės mėnesį.

Per tris dienas "Youtube" tinkle dainininko viešą prisipažinimą apie mylimosios nėštumą jau peržiūrėjo pusantro milijono internautų.

Aktorius Alecas Baldwinas ir žmona Hilaria Baldwin laukiasi antrojo vaikelio. 30 - metė jogos trenerė yra aktyvi socialinių tinklų vartotoja, instagrame, tviteryje ir kituose tinkluose nuolat publikuojanti intriguojančių nuotraukų.

Štai sausio pirmąją ji paviešino savo šeimos nuotrauką, kurioje su vyru, vienerių dukryte Carmen bei dviem šunimis pozuoja saulėlydžio fone.

The sun has set on 2014 and on my year of daily #hilariaypd ....2015 is going to be very exciting as we are thrilled to announce we are expecting another little addition to our family! (tadasana) #yogapostureoftheday

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Dukrytė švelniai liečia mamos pilvą, kuriame, tampa aišku, jau įsitaisiusi nauja gyvybė. Jogos meistrė už aktoriaus Aleco Baldwino (56)  ištekėjo 2012 metais.

Prieš savaitę moteris instagrame buvo paviešinusi teigiamą nėštumo testą, tačiau tada nėštumo išsižadėjo, sakydama, kad tai - senas testas. Dabar pora nusprendė nebežaisti slėpynių ir viešai pripažino, kad susilauks antro vaikelio.

Alecas Baldwinas ir žmona Hilaria
Vida Press

Beje, Hilaria garsėja nuotaikingomis nuotraukomis, kuriose ji atlieka jogos pozas įvairiose netikėtose situacijose.

Alecas Baldwinas ir žmona Hilaria
Vida Press

Jau tampa tradicija socialinių tinklų dalyviams sulaukti tokio siurprizo iš garsiojo aktoriaus žmonos.


Merry Christmas!!! Love, us (and upside down-right side up Santa 🎅) 💋💚💋 #hilariaypd (sirsasana) #yogapostureoftheday #baldwinholidayyoga

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis