KONKURSAS! Gražiausia akimirka su šunimi +REZULTATAI

Dalyvauk smagiame nuotraukų konkurse ir laimėk dovanų savo augintiniui!

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse. Jeigu albume turite mielų nuotraukų su šunimis - dalyvaukite ir laimėkite šaunių prizų.

Vida Press

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkurso trukmė: 2015 m. sausio 8 - sausio 30 d.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Vida Press

Pasibaigus konkursui, 5 laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija. Balsavimas, kuris vyksta konkurse, tėra smagus žaidimas, pramoga, kuri neturi įtakos konkurso rezultatams.

Laimėtas dovanas bus galima atsiimti redakcijoje Vilniuje, o jei pageidausite, į kitus miestus išsiųsime.

Apie dovanas:

URBAN LIFE naujovė šunų mityboje, specialiai subalansuota patenkinti miesto šunų mitybinius poreikius, atsižvelgiant į tai, kad šie šunys turi prisitaikyti prie miesto gyvenimo būdo ir aplinkos.

URBAN LIFE sudėtyje yra išskirtinės maistinės medžiagos, skirtos miesto šunims, patiriantiems oksidacinį stresą dėl aplinkos taršos. Šios maistinės medžiagos, padeda išlaikyti gerą šuns sveikatos būklę bet kokiomis, net labai intensyviomis, miesto sąlygomis: grūstyse, triukšmingose vietose, eismo spūstyse.

Daugiau informacijos apie savo augintinius rasite www.royalcanin.lt svetainėje.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems dalyviams už puikias įamžintas akimirkas. Laimėtojais skelbiame:










Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis