Baisiausioje pasaulyje lovoje miega 2 mėnesių kūdikis (FOTO)

Jei esate aktyvus socialinių tinklų dalyvis, tikriausiai matėte šiomis dienomis išplitusias fotografijas, kuriose į ryklio nasrus panašioje lovelėje miega mažas kūdikėlis. Šiandien paaiškėjo šios lovos paslaptis.

Michael Joseph Melaccio miega ypatingoje lovelėje. Tokios neturi niekas kitas pasaulyje. Ji sukurta pagal žinomą Steveno Spielbergo filmą ir vaizduoja ryklį žudiką, praryjantį laivą.

Vida Press

Šią lovelę, kurioje dviejų mėnesių mažylis jaučiasi it ryklio nasruose, jam sukonstravo dėdė ir tėčio draugas Joseph Reginella. Jis yra aistringas Spielbergo gerbėjas, todėl neseniai gimusiam draugo vaikui nusprendė įteikti ypatingą dovaną.

Vida Press

"Facebook'e" publikavęs lovelės nuotraukas, nagingasis dėdė sulaukė stulbinamo dėmesio. Lova su kūdikiu netrukus pasklido po visą pasaulį.

Vida Press

Juodojo humoro mėgėjai spaudė tokiai idėjai mygtuką "Patinka" (angl."Like"), o kiti - sukiojo pirštą ties smilkiniu ir komentavo, kad iš tokių tėvų, kurie vaiką guldo į tokią lovą, reikėtų atimti tėvystės teises.

Vida Press

JAV gyvenantis menininkas Joseph Reginella turi savo žaislų liniją, dirba skulptoriumi vienoje studijoje, taip pat pagal užsakymus kuria vaikiškus baldus. Per savo karjerą jis yra kūręs ne vieną "keistą" baldą, pavyzdžiui, lovą- lėktuvą, tačiau akivaizdu, kad ryklio nasrų lova - ypatingiausias jo iki šiol sukurtas daiktas vaikams.

Vida Press

Šią lovelę jis sukūrė per 2 savaites.

Vida Press

Berniuko tėvai Mark Melaccio ir žmona Cindy sako, kad jų sūnui patinka lovelė, joje paguldytas jis patenkintas šypsosi. Jie nesitikėjo, kad lovelės nuotraukos taip žaibiškai išplis po internetą ir sulauks didžiulio dėmesio. Tuos bumbeklius, kurie kaltina tėvus, kad šie šaiposi iš savo vaiko ir traumuoja jį, Mark ir Cindy kviečia nusišypsoti ir pažvelgti į visa tai su humoru. Jie sako, kad berniukas turi ir įprastą lovelę, kurioje miega, tačiau padovanotosios taip pat išmesti neketina.

Vida Press

Na, o išradingasis meistras jau sulaukė kitų tėvų prašymų, pagaminti lovą-nasrus ir jų vaikams.

Vida Press

Kaip jūs vertinate tokią lovos idėją vaikui?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis