Donatas Baumila su dukryte Smilte tapo modeliais (FOTO)

Dainininkas Donatas Baumila su dukryte Smilte demonstravo originalių rūbų kolekciją, kurios kūrėjai ją skyrė visai šeimai.

Lietuvių kūrėjų projektas "J&A" kartu su Londone gerai žinomu prekės ženklu "Pouch Pouch" pristatė naują drabužių liniją, skirtą visai šeimai.

"J&A" autorės - jaunos, veržlios, savimi pasitikinčios ir nepriklausomos asmenybės, kurios savo kolekcijos drabužius skiria ne tik suaugusiems, bet ir mažiesiems, nebijantiems išsiskirti iš minios, būti kitokiems nei kiti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Paviešinta nuotrauka užminė mįslę: ar Beyonce vėl laukiasi?
Dviejų vaikų mama imasi Lietuvoje neįprasto verslo

Organizatorių nuotr.

"Pouch Pouch" kūrėjai siūlo aukščiausios kokybės odos rankines jam ir jai, tinkančias kiekvienai progai. Jaunų ir ambicingų kūrėjų komanda dirba su vienu žymiausių Estijos dizainerių Jan Nova. Modelių dizainas bei stilius atspindi naujausias mados tendencijas, stebina išskirtinumu, neįprastomis spalvų gamomis ir jų kombinacijomis bei vienetiniais modeliais.

Kolekcijų idėjas žaismingai atskleidė garsiausias Lietuvos fotografas Gediminas Žilinskas, kuris fotosesijos metu įamžino Lietuvoje itin dažnai matomus veidus, tokius kaip: grupės "Kitokios" atlikėjas Indrę Burlinskaitę ir Gretą Lebedevą.

Taip pat kolekciją pristatė dainininkas Donatas Baumila su dukryte Smilte, Žalgirio futbolininkas Georgas Freidgeimas su sūnėnu Daugirdu, bei daugkartinis šokių konkursų dalyvis ir prizininkas Tomas Uroška.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis