Kaip seną ir netikusį vežimėlį parduoti už 200 tūkst.

Kai vaikas užauga ir jo vežimėlis tampa nereikalingas, tėvai ima svarstyti, ką su juo padarius. Jei nėra kam atiduoti, o išmesti gaila, visada išlieka galimybė jį parduoti. O jei vietoj prašytų 100 eurų pavyks už jį gauti šimtą kartų daugiau? Nemeluojam, būna ir taip.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kaip iškepti skanias kaneles namuose
Agnė Jagelavičiūtė-Volkienė: noriu apie jį pasakoti

Vida Press

Ebay internetinės skelbimų svetainės Didžiojoje Britanijoje vartotojas Joel Andresier, pasivadinęs pseudonimu ukjoel25, turėjo gerokai nustebti, pamatęs, kaip ant mielių auga jo pasiūlyta dėvėto vaiko vežimėlio kaina.

Vida Press

Sėkmės paslaptis – ironiškas skelbimo tekstas, kuris taip patiko potencialiems pirkėjams, kad jie ėmė siūlyti šimtais ir tūkstančiais didesnę kainą, negu norėjo pati šeima.

Vida Press

Jūsų dėmesiui - laisvas skelbimo teksto vertimas.

Parduodu štai šį žalią monstrą, ir būsiu labai laimingas jo atsikratęs. Prieš daug metų jis buvo nupirktas prieš mano norus, nes aš visai nenorėjau turėti vaikų.Žmona priešingai, vaikų norėjo, ir taip šis žalias vežimėlis atsirado mūsų namuose, o su jo atsiradimu baigėsi ir nerūpestingas, linksmas mano gyvenimas.

Aš iki šiol nekenčiu šito vežimėlio. Per jį mes susilaukėme trijų vaikų. Trumpai tariant, mano gyvenimas yra jau prarastas, todėl norėčiau parduoti šitą košmarišką vežimėlį kažkuriam kitam idiotui.

(...)

Žinau, kad šioje svetainėje rasite daug vežimėlių skelbimų, tačiau žinokite, kad jų pardavėjai yra melagiai, sakantys, kad vaiko gimimas praturtina šeimas.

Pradinė kaina – 9,99 svaro. Štai tokia suma gali pakeisti jūsų gyvenimą negrįžtamai. Pinigus, kuriuos gausiu pardavęs jį, skirsiu savo reabilitacijai ir poilsiui nuo vaikų (gali būti, kad jie bus panaudoti alkoholiui ir narkotikams taip pat).

Taigi, būkite dosnūs, nes mano tikslas – kilnus".

Toks britiškas humoras neliko nepastebėtas. Jis sulaukė daug pirkėjų komentarų, žniasklaidos dėmesio ir, kas svarbiausia - uždirbo krūvą pinigų „vargšeliui tėčiui".

Vida Press

Istorijos moralas: nepamirškite humoro ir jūs, kai sumanysite kažką parduoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis