Kaip kraujo grupė nulemia charakterį

Yra teorija, labiau paplitusi Azijos šalyse, jog kraujo grupė turi įtakos ir žmogaus charakteriui. Esą kartu su kraujo grupe paveldime tam tikras neigiamas ir teigiamas savybes, gabumus. Jūsų dėmesiui - keturios kraujo grupės ir jų įtaka vaiko charakteriui.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Interviu su gydytoja: ar verta skiepyti vaikus
Gimdymas greitkelyje: vaiką priėmė policininkas

Vida Press

Antroji kraujo grupė

Šią kraujo grupę turintys vaikai yra perfekcionistai. Jie yra atidūs detalėms, mėgsta kruopščiai planuoti ir nemėgsta staigmenų bei netikėtumų. Dažnai jie tampa grupėje organizatoriais, siūlančiais savo idėjas. Užaugę jie neretai renkasi profesijas, kuriose reikia tikslumo ir analizės. Tėvų užduotis - mokyti šiuos vaikus kalbėti apie jausmus, nesigėdyti jų ir reikšti įvairias emocijas. Paprastai šią kraujo grupę turintys vaikai linkę slėpti emocijas ir nemėgsta kalbėti apie savo jausmus.

Pagrindiniai bruožai: ištvermė, praktiškumas, tikslingumas, sveikas protas.

Vida Press

Trečioji kraujo grupė

Šią kraujo grupę turinčius vaikus galima pavadinti romantikais ir svajotojais. Jie yra labai žingeidūs, imlūs, kūrybiški. Visą laiką kažkuo domisi ir ieško naujų žinių. Nuo mažų dienų svarbu palaikyti tokius vaikus, skatinti jų norą pažinti pasaulį, neužgožti iniciatyvumo. Juk gali būti, kad jūs auginate būsimą garsų išradėją ar keliautoją. Šie vaikai turi originalų mąstymą, kartais kai kam atrodo net šiek tiek ekstravagantiškai. Mokykloje juos labiausiai erzina monotonija, jie kupini naujų idėjų ir siūlymų. Su tokiais vaikais tėvams gyventi tikrai nenuobodu, o ateityje jų laukia įdomus gyvenimas.

Pagrindiniai bruožai: nuotaikų kaita, originalumas, kūrybiškumas, nepakantumas rutinai ir nuoboduliui.

Vida Press

Ketvirtoji kraujo grupė

Ši kraujo grupė yra rečiausiai pasitaikanti. Vaikus, turinčius ketvirtą kraujo grupę, pavadina charizmatiškais ir bohemiškais. Jie yra emocionalūs, jautrūs, turi didelę intuiciją, turtingą dvasinį gyvenimą. Šie vaikai turi ypatingą grožio jausmą, pasižymi kūrybiškumu, stiliaus suvokimu. Šių vaikų charakteris labai daugialypis, jie apdovanoti daug gabumų, todėl tėvai neretai klausia savęs: „Iš kur jis toks atsirado?", „Į ką jis atsigimė?". Šie vaikai turi daug draugų, jie yra komunikabilūs. Paaugę jie gali susidomėti mistiniais, ezoteriniais dalykais. Šių vaikų didžiausias trūkumas - didelis jautrumas, kuris, susidūręs su realybe, atneša nemalonių išgyvenimų.

Pagrindiniai bruožai: originalumas, jautrumas, intuityvumas.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis