11 būdų, kaip nenuobodžiai patiekti blynus

Artėjant Užgavėnėms, visi ieškome netradicinių blynų ir lietinių receptų, kuriais galėtume maloniai nustebinti artimuosius.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Firminiai Eglės kibinai: gaminame žingsnis po žingsnio
Kaip iškepti skanias kaneles namuose

Paprastų lietinių receptas:

50 g sviesto;

200 g miltų;

šaukštas cukraus;

2 didelių kiaušinių;

500 ml pieno.

Sviestą ištirpdykite ir praaušusį supilkite į kiaušinių su pienu ir cukrumi plakinį. Išmaišykite ir tada supilkite miltus.

Kepkite keptuvėje ant ištirpdyto sviesto arba aliejaus, skirto kepimui.

11 būdų, kaip įdomiai patiekti lietinius

Iškeptus lietinius galima „surišti“ į krepšelius. O jei viduje dar paslėpsite mažą siurprizą...

Shutterstock nuotr.

Braškinė saulutė pralinksmins kiekvieną.

Shutterstock nuotr.

Papuošti blyną vaisiais – puiki idėja. Juk ne tik skanu, bet ir sveika.

Shutterstock nuotr.

Meškučio figūrą peiliu išpjaukite jau iš iškepto lietinio blyno.

Shutterstock nuotr.

Paskutiniuoju metu populiaru kepti štai tokius forminius lietinius. Supylus tešlą į plastikinį butelį, tai pavyks iš pirmo karto.

Shutterstock nuotr.

Kaip blynai abėcėlės mokė...

Shutterstock nuotr.

Štai taip lietiniai gali virsti žavia žirafaite.

Shutterstock nuotr.

Arba – palme.

Shutterstock nuotr.

Meškutis iš trijų blynų – vieno didesnio ir dviejų mažesnių.

Shutterstock nuotr.

Tokį blyną uogiene papuošti mokės ir pats jauniausias šeimos virtuvės šefas.

Shutterstock nuotr.

Svarbiausia – nebijoti fantazuoti ir kurti.

Vida Press

Skanių blynų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis