7 filmai, kuriuos Valentino dieną rekomenduojame žiūrėti su visa šeima

Jeigu svarstote, kaip praleisti Valentino dienos vakarą su vaikais, turime jums pasiūlymą pažiūrėti visiems filmą apie meilę. Tokį, kuris bus įdomus ir jums, ir vaikams, o pasibaigus galėsite draugiškai aptarti.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Lauko darželyje vaikai praleidžia lauke 90 procentų dienos
Psichologė: vaiko žodis šeimoje neturi būti lemiamas

Gnomeo ir Džiuljeta („Gnomeo and Juliet“) , 2011 m.

Uždraustos meilės istorija, Viljamo Šekspyro pjesės interpretacija, kurioje pasakojama gnomų iš priešiškai nusiteikusių šeimų meilės istorija. Filmas patiks ir mažiems, ir dideliems.

Šrekas („Shrek“), 2001 m.

Filmą „Šrekas“ sėkmė lydėjo nuo pirmųjų dienų. Žalio, neišvaizdaus, bet labai geros širdies Šreko meilės istorija su gražuole princese Fiona nepaliko abejingų. Filme kūrėjai apdairiai nepamiršo ir tėvų, ir vaikų – žiūrėdami jį, visi turėjo apie ką pagalvoti. Nusiteikite ilgam vakarui – pažiūrėjus pirmąjį „Šreko“ filmą, norėsis pamatyti ir jo tęsinį.

Užkerėtoji („Enchanted“), 2007 m.

Piktos raganos užkerėta, princesė iš savo karalystės perkeliama į šių dienų didmiestį. Kaip sugrįžti atgal? O gal sugrįžti visai neprireiks, nes princesę aplankys tauriausias jausmas – meilė?

Šiukšlių princo istorija („WALL·E“), 2008 m.

Šis animacinis filmas pasakoja apie tolimą ateitį, yra kosminės tematikos, tačiau pagrindinė jo mintis yra... meilė. Šiukšles renkančio mielo robotuko Wall-e gyvenimas pasikeičia jam sutikus Eve.

Loraksas („The Lorax“), 2012 m.

Spalvingas animacinis filmas pasakoja apie paauglį, kuris dėl savo mylimosios pasiryžęs padaryti bet ką.

Ledo šalis („Frozen“), 2013 m.

Daugiau kaip metai praėjo nuo šiol filmo premjeros, tačiau ne vieno jį mačiusio širdyje filmas neužleidžia vietos kitiems matytiems. Ar meilė gali sušildyti į ledo gabalą sušalusią širdį? Ar meilė gali viską?

Žinote kitų filmų apie meilę, kuriuos smagu žiūrėti tėvams drauge su vaikais? Laukiame jų komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis