Konkursas MAŽYLIS IR KNYGA +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse „Mažylis ir knyga“. Pasibaigus konkursui apdovanosime net 5 jo dalyvius.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Į klausimą, kada reikia pradėti skaityti knygas vaikams, ne vienas ankstyvosios raidos specialistas yra atsakęs: „Tada, kai mažylis apsigyvena mamos pilvuke“.

Jeigu jūsų mažylis mėgsta „skaityti“ knygutes pats arba pasakas jam skaitote vakarais jūs, būtinai dalyvaukite konkurse, nes prizai iš tiesų verti jūsų pastangų.

Shutterstock nuotr.

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos ir temą atitinkančios nuotraukos.

Viena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

5 laimėtojus rinks portalo TavoVaikas.lt redakcija. Balsavimas, vykstantis konkurse, tėra smagus žaidimas.

Dovanas laimėtojams išsiųsime į bet kurį Lietuvos kampelį.

Nuotraukų aprašymus raginame rašyti gražia, lietuviška kalba – gerbkime vieni kitus.

Kiekvienas iš 5 laimėtojų gaus po nepersonalizuotą ir personalizuotą knygą.

Apie dovanas:

Personalizuotos knygų pasakos

Ar kada pagalvojote, kad skaityti knygas gali būti dar įdomiau? Zoombook.lt sukūrė personalizuotas pasakų knygas: nuo šiol vaikai, skaitydami knygas, galės ieškoti savo vardų ir nuotraukų. Jie taps pasakų herojais! Taip skaitymas taps įdomiu edukaciniu vaizduotę lavinančiu procesu.

PRAŽYDĘS KAKTUSAS

Mažytis, visų apleistas ir išjuoktas kaktusas tūnojo tolimiausiame parduotuvės kampe. Tačiau šiek tiek dėmesio ir šilumos įrodė — meilė daro stebuklus! Ši istorija moko, kad nereikia savęs menkinti, nes kiekvienas yra vertas būti mylimas.

KUR SLEPIASI JONUKAS?

Mažasis Jonukas labai mėgo slėptis keisčiausiose vietose – tėčio portfelyje, po skėčiu, šaldytuve, mamos papuošalų dėžutėje. Taip norėjo atkreipti tėvelių dėmesį, kol vieną dieną vyresnė sesutė jam paaiškino, kad visai nereikia slapstytis. Jonukas ir taip visą laiką gyvena mamos ir tėčio širdelėse.

RO BO TO PLIENINIAME BOKŠTE

Nutrūktgalviai robotukai RO ir TO leidžiasi į pavojingą kelionę ieškoti savo draugo BO plieninio bokšto papėdėje. Klaidžiodami nepažįstamomis gatvėmis, mažieji robotai įsitikina, kaip šiukšlės gali subjauroti miestą. Tačiau bičiuliai net neįsivaizduoja, ką ras roboto išradėjo dirbtuvėse. Pamokanti ir kupina nuotykių istorija – tai pirmoji serijos apie robotukus RO, BO ir TO knygelė.

IŠDIDŽIOS PIRŠTINĖS

Dviejų pasipūtėlių Pirštinių ginčas sukelia tikrą šurmulį Daiktų pasaulyje. Mėgindamos įrodyti savo pranašumą, Pirštinės pamiršta, kad viena be kitos jos nėra tokios svarbios. Netikėtai dingus Kairiajai Pirštinei, Daiktai pamažu pradeda suvokti, kaip svarbu turėti draugų ir juos branginti. Ši istorija moko nebūti išpuikėliais ir savanaudžiais, o gerbti vieniems kitus.

IR AŠ TEN BUVAU: PASAKIŠKI RECEPTAI

Knygelė ir kūnui, ir sielai, skirta sužinoti ir grožėtis, išmokti ir ragauti. Gal vienus jis paskatins perskaityti daug gražių pasakų, kitus – pasigaminti sau gardžius pietus, o ką nors gal įkvėps mokytis piešti. Čia sudėtos pasakos, kuriose jų herojai patys gamina arba ragauja įvairių valgių. Kodėl gi neparagavus kartu su jais? Kas žino, gal vėliau pabaisos vaisių salotos ar septynių nykštukų limonadas taps neatsiejama jūsų švenčių dalimi.

Rezultatai:

Ačiū visiems dalyviams ir sveikiname penkis laimėtojus.


Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis