Be vaikų ir laimingos: sako tiesą ar meluoja?

Garsios, įtakingos, turtingos. Turi išpuoselėtus namus, milijoną banke ir nuosavas jachtas prabangiausiuose pasaulio kurortuose. Tačiau neturi vaikų ir teigia, kad jų niekada nenorėjo. Sako tiesą ar meluoja sau ir kitiems?


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Rekordas: pagimdė 62 metų rusė
Psichologė E.Čekuolienė: senelių paskirtis – lepinti anūkus

Vida Press

Oprah Winfrey

61 metai

JAV televizijos žvaigždė, viena įtakingiausių ir turtingiausių pasaulio moterų vaikų neturi. Laidų vedėja yra įkūnijusi kiekvieno paprasto žmogaus svajonę – jos gyvenimo kelias primena Pelenės iš žinomos pasakos, kuri vieną dieną virsta princese, o dar vėliau – ir visų širdžių karaliene. Pagimdyta aštuoniolikmetės mamos ir numesta auginti giminaičiams, Oprah yra prisipažinusi, jog vaikystėje jai labai trūko motiniškos meilės. 

Kalbama, kad mažametę ją tvirkino giminaičiai, trylikos ji pabėgo iš motinos namų, keturiolikos – pagimdė vaiką, kuris netrukus mirė. Tai, kokios sėkmės ji sulaukė vėliau, primena stebuklą. 

Šiandien Oprah Winfrey yra didžiulės industrijos savininkė, nepamirštanti ir labdaros – Afrikoje įkūrusi nepasiturinčių mergaičių mokyklą, jos mokines vadina savo vaikais, kurių pati taip ir nepagimdė.

Vida Press

Rene Zellweger

45 metai

Holivudo garsenybei Rene Zellweger labiau patinka tetos, o ne mamos vaidmuo. Kaip yra sakiusi viename interviu, būti teta labai patogu dėl vienos priežasties – atsibodus gali atsistoti ir bet kada išeiti. O štai būnant mama „išeiti“ iš motinystės nepavyktų. 

Bridžitą Džouns meistriškai suvaidinusi aktorė mano, kad neturint vaikų yra lengviau siekti karjeros. Motinystė nėra tai, apie ką svajoja Renė. Bent jau taip ji garsiai teigia, o ką galvoja iš tiesų, žino tik ji pati.

Vida Press

Cameron Diaz

42 metai

Ši Holivudo žvaigždė taip pat nebijo garsiai pasakyti, jog vaikų ji nenori ir niekada nenorėjusi. Nors kine Cameron Diaz ne kartą teko vaidinti motiniškus jausmus. Pavyzdžiui, filme „Ko laukti, kai laukiesi", ji suvaidino aktyvią moterį, kurią žinia apie neplanuotą nėštumą gerokai sukrečia. 

Aktorė Cameron Diaz sako mylinti vaikus, tačiau jai visiškai pakanka pasidžiaugti draugių vaikais. Tam nebūtina pagimdyti pačiai, yra sakiusi ji.

Vida Press

Jennifer Aniston

46 metai

Ši aktorė bene dažniausiai minima, kai kalba pasisuka tema „Laiminga ir be vaikų“. Dar nuo tada, kai buvo susituokusi su Bradu Pittu, žiniasklaida ją daug kartų skelbė „nėščia“ ir tiek pat kartų skelbė, kad „naujiena apie nėštumą nepasitvirtino“. 

Holivudo aktorės ir serialo „Draugai“ žvaigždės gyvenimas iš tiesų nenuobodus – skyrybos, sužadėtuvės, vėl skyrybos... Nekeista, kad jos asmeninis gyvenimas itin domina jos gerbėjus. 

Tačiau vaikų susilaukti brandžiame amžiuje Jennifer neplanuoja ir kai išgirsta bevaikystės temą, tik giliai atsidūsta: „Ir vėl? Kiek gi galima apie tai kalbėti“...

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis