„Dolce & Gabbana“ savo kolekcija pagerbė viso pasaulio mamas (FOTO)

Garsusis dizainerių duetas „Dolce & Gabbana“ Milano mados savaitėje pristatė mamoms dedikuotą kolekciją. Podiumu žengė ne tik įprastos manekenės, bet ir besilaukiančios ar nešinos mažyliais. Pašnibždomis už besikartojančią stilistiką kritikuojami dizaineriai šį kartą parodė šį tą netikėto – kolekcijos įkvėpimu tapo vestuvinė aktorės Angelinos Jolie suknelė.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Didžioji kolekcijos dalis buvo marginta rožėmis, siūta iš dizainerių pamėgtų nėrinių, nuo sodraus raudono iki juodo. Tačiau ypatingai dėmesį traukė 2015 m. rudens sezonui skirtos suknelės, ištapytos vaikų piešiniais, – visai kaip ir A. Jolie vestuvinė suknia, tik pastarąja pasirūpino mados namai „Versace“. Kyla klausimas, ar „Dolce & Gabbana“ idėja drabužius puošti vaikiškais piešinėliais nėra nugvelbta?

"Dolce & Gabbana" modeliai, Vida Press nuotr.

ČIA galite pamatyti vestuvinę Angelinos Jolie suknelę

Aplodismentai nugriaudėjo, kai ant podiumo pasirodė modeliai nešini mažyliais ar jų lydimi, taip pat kolekciją pristatė ir besilaukianti manekenė Bianca Balti, kurią dizaineriai papuošė švelnaus rausvo atspalvio suknele. Visoms mamos pagerbti skirta kolekcija žavėjo ir šūkiais, skirtingomis kalbomis išraitytais ant suknelių, palaidinių ir sijonų: „Myliu tave, mama!“. Ką gi, nors mados namų idėja kolekciją skirti mamos galbūt ir nėra visai nauja, tačiau ji graži, nuoširdi ir svarbi, nes mamos yra pats didžiausias turtas.

"Dolce & Gabbana" modeliai, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis